Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ilić: Radnički nije mogao da zadrži tandem

rssBookmark and Share

03.06.2016.

Usled učestalih negativnih komentara u niškoj navijačkoj zajednici povodom odlaska Petra Đuričkovića i Saše Marjanovića u Partizan, FK Radnički želi da obavesti javnost da je klub učinio sve što je u njegovoj moći da igrače zadrži u klubu.

Ilić: Radnički nije mogao da zadrži tandem

Na pojedinim socijalnim mrežama negativno se ocenjuje rad sportskog sektora, navodeći da Radnički nije učinio ništa kako bi zadržao veziste Sašu Marjanovića i Petra Đuričkovića u klubu. Tim povodom, predsednik Radničkog Radan Ilić dao je sledeću izjavu za sajt kluba:

  - Radnički je učinio sve što je u skladu sa mogućnostima kluba. Obojici je ponuđeno duplo uvećanje plate. Naš klub, nažalost, nije u mogućnosti da finansijski parira Partizanu. Svi smo u Radničkom ponosni i zahvalni na svemu što su Saša Marjanović i Petar Đuričković učinili u službi kluba u toku svog boravka u Nišu i želimo im puno sreće u nastavku karijere. Želim da obavestim javnost da mi u klubu ne sedimo skrštenih ruku, razgovaramo svakodnevno sa fudbalerima koji su pred istekom ugovora, svi igrači su voljni da ostanu u klubu, aktivno ćemo raditi na tome da obezbedimo kontinuitet u radu.Navijačima bih poručio da ne brinu, aktivno radimo na angažovanju pojačanja koja će svojim kvalitetom adekvatno popuniti nastalu prazninu – kaže predsednik niškog kluba Radan Ilić.

fkradnickinis.rs


#   Radnički FK   Petar Đuričković   Saša Marjanović   Radan Ilić
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima