Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Императори дочекују Плаве Змајеве

rssBookmark and Share

20.05.2016. Јужна Србија Инфо

Клуб америлчког фудбала "Императори" Ниш у недељу на терену са вештачком травом на Чаиру дочекују екипу "Плави Змајеви" из Београда у оквиру 5. кола Спортклуб Прве Лиге Србије.

Императори дочекују Плаве Змајеве

И једна и друга екипа ће у овом мечу покушати да избори победу која би им поприлично помогла у борби за опстанак у елитном рангу. 

Императори дочекују тврду и искусну екипу Змајева без неколико стандардних првотимаца који меч пропуштају због повреда. 

Императори су додатно ослабљени и одласком бившег јуниорског репрезентативца Србије и једог од најбољих играча Страхиње Грујића, који је потписао професионални уговор са Мађарским прволигашем "Мисколц Стеелерс" који у Првој лиги Мађарске има највише амбиције. Он ће се тамо придружити још једном бившем Императору Леону Милошевићу, који од почетка сезоне брани боје тог тима са севера Мађарске, и који је својим наступима изборио епитет једног од најбољих играча Прве лиге Мађарске. 

"Нашем тиму је дефинитивно ова година тешка, како због многобројних повреда играча, тако и због одласка великог броја искусних играча, поготово када се узме у обзир да смо ми тим са најмањим просеком година играча од свих тимова из Прве лиге Србије.

Наси противници из Београда су по повратку из Друге лиге добили додатна појачања, као што су неки од искусних повратника у клуб, али и искусног американца Корија Вилијамса. 

Сезона нам јесте почела лоше, али не мислимо да поклекнемо пред следећим изазовом. Нико се не предаје до самог краја, на којој год се позицији налазили на табели. Утакмица ће свакако бити на врхунцу свих очекивања јер нам је ова победа преко потребна, ако желимо да изборимо опстанак у елитном рангу" - рекао је млади Александар Нешић из Императора. 

Меч ће бити одигран у недељу, 22. 05. 2016. године, у 16 часова на терену са вештачком травом у Спортском центру "Чаир". Улаз је слободан.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима