Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Imperatori dočekuju Plave Zmajeve

rssBookmark and Share

20.05.2016. Južna Srbija Info

Klub amerilčkog fudbala "Imperatori" Niš u nedelju na terenu sa veštačkom travom na Čairu dočekuju ekipu "Plavi Zmajevi" iz Beograda u okviru 5. kola Sportklub Prve Lige Srbije.

Imperatori dočekuju Plave Zmajeve

I jedna i druga ekipa će u ovom meču pokušati da izbori pobedu koja bi im poprilično pomogla u borbi za opstanak u elitnom rangu. 

Imperatori dočekuju tvrdu i iskusnu ekipu Zmajeva bez nekoliko standardnih prvotimaca koji meč propuštaju zbog povreda. 

Imperatori su dodatno oslabljeni i odlaskom bivšeg juniorskog reprezentativca Srbije i jedog od najboljih igrača Strahinje Grujića, koji je potpisao profesionalni ugovor sa Mađarskim prvoligašem "Miskolc Steelers" koji u Prvoj ligi Mađarske ima najviše ambicije. On će se tamo pridružiti još jednom bivšem Imperatoru Leonu Miloševiću, koji od početka sezone brani boje tog tima sa severa Mađarske, i koji je svojim nastupima izborio epitet jednog od najboljih igrača Prve lige Mađarske. 

"Našem timu je definitivno ova godina teška, kako zbog mnogobrojnih povreda igrača, tako i zbog odlaska velikog broja iskusnih igrača, pogotovo kada se uzme u obzir da smo mi tim sa najmanjim prosekom godina igrača od svih timova iz Prve lige Srbije.

Nasi protivnici iz Beograda su po povratku iz Druge lige dobili dodatna pojačanja, kao što su neki od iskusnih povratnika u klub, ali i iskusnog amerikanca Korija Vilijamsa. 

Sezona nam jeste počela loše, ali ne mislimo da pokleknemo pred sledećim izazovom. Niko se ne predaje do samog kraja, na kojoj god se poziciji nalazili na tabeli. Utakmica će svakako biti na vrhuncu svih očekivanja jer nam je ova pobeda preko potrebna, ako želimo da izborimo opstanak u elitnom rangu" - rekao je mladi Aleksandar Nešić iz Imperatora. 

Meč će biti odigran u nedelju, 22. 05. 2016. godine, u 16 časova na terenu sa veštačkom travom u Sportskom centru "Čair". Ulaz je slobodan.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima