Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Југ зове", али опрез: Партизановци вечерас без симбола на Чаиру

rssBookmark and Share

15.05.2016. Јужна Србија Инфо

Утакмица између ФК Раднички Ниш и ФК Партизан, која се одржава вечерас од 19 часова, у оквиру 36. кола Суперлиге, носи епитет утакмице високог ризика.

Фото: НГ Мераклије
Фото: НГ Мераклије

Саопштење ФК "Раднички" из Ниша..

Овим путем још једном обавештавамо навијаче гостујућег тима да на стадион неће бити дозвољен улаз са навијачким обележјима Партизана због суспензије изречене од стране ФСС-а, након дешавања на недавно одиграном сусрету против Црвене Звезде .

На састанку којем су присуствовали представници оба клуба, Савеза, МУП-а и редарске службе установљени су детаљи организације предстојеће утакмице. Биће ангажован максималан број људства, како би све на стадиону и око њега протекло у најбољем могућем реду. То је више од 200 редара, док ће полиција по линији рада, који практикује, одредити број својих припадника за обезбеђење актера предстојеће утакмице.

Такође, на састанку посвећеном организацији ове утакмице било је речи о свему што би могло да представља и најмању претњу за безбедност, са напоменом да ће значајну улогу имати и сами навијачи оба клуба.

ФК Раднички, као организатор утакмице, учиниће све да утакмица са Партизаном буде прави празник фудбала и протекне у најбољем реду. Апелујемо на грађане да се понашају у складу са Законом. На тај начин посао би олакшали и редарима и полицији.

Предлажемо да се на време купе улазнице, да се за долазак до стадиона користи јавни превоз јер ће улице око стадиона бити затворене у време одигравања меча и да се раније дође како се на улазима не би створила гужва. Због појачане контроле на улазима стадиона, гледаоци су у обавези да код себе имају један од личних докумената (личну карту, пасош или возачку дозволу).

На самој утакмици биће постављено неколико камера за снимање.


#   полиција   навијачи
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима