Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки спортски викенд

rssBookmark and Share

07.03.2015. НТВ, Јужна Србија Инфо

Овог спортског викенда у центру пажње биће суперлигашка фудбалска утакмица Раднички-Јагодина.
Меч се игра на “Чаиру“ у суботу од 13.30 сати.

Нишки спортски викенд

Осокољени са два ремија против “вечитих“, Нишлије очекују победу и сва три бода у мечу са Јагодинцима, који су им неопходни у борби за опстанак.

Рукометаши Железничара у недељу гостују Црвеној звезди. Уместо плеј-офа о којем су доскора размишлајли, овом утакмицом Нишлије практично започињу борбу за опстанак у финишу суперлигашког првенства.

Рукометашице Наисе играју у суботу од 18.30 у хали Чаир против Железничара из Инђије меч 15.кола Суперлиге. Обавеза више за састав тренера Јовановића је и покушај реванша за убедљиви пораз у првом делу сезоне, када је Железницар славио на свом терену са 32:26.

Одбојкаши Ниша пробаће да наставе серију победа. У 18.колу Прве лиге ривал ће им бити Буковица Путеви из Ивањице. Тај меч игра се у хали Чаир од 15.30.

Футсал Прва лига стигла је до 14.кола. Први од три нишка клуба на терен ће фудбалери

Калче који у суботу од 20.30 у Чаиру дочекују САС из Зрењанина. У недељу од 20 сати у истој хали мали градски дерби одиграће екипе Винтерспорта и Коперникуса.

Куглаши Ниш-пута у недељу од 11 сати у Крушевцу играју против Металца меч 14.суперлигашког кола.


#   спорт   Чаир   фудбал   Раднички ФК   рукомет   одбојка   Јагодина ФК   Железничар РК   Наиса ЖРК     Црвена Звезда РК   викенд   Прва лига
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима