Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški sportski vikend

rssBookmark and Share

07.03.2015. NTV, Južna Srbija Info

Ovog sportskog vikenda u centru pažnje biće superligaška fudbalska utakmica Radnički-Jagodina.
Meč se igra na “Čairu“ u subotu od 13.30 sati.

Niški sportski vikend

Osokoljeni sa dva remija protiv “večitih“, Nišlije očekuju pobedu i sva tri boda u meču sa Jagodincima, koji su im neophodni u borbi za opstanak.

Rukometaši Železničara u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi. Umesto plej-ofa o kojem su doskora razmišlajli, ovom utakmicom Nišlije praktično započinju borbu za opstanak u finišu superligaškog prvenstva.

Rukometašice Naise igraju u subotu od 18.30 u hali Čair protiv Železničara iz Inđije meč 15.kola Superlige. Obaveza više za sastav trenera Jovanovića je i pokušaj revanša za ubedljivi poraz u prvom delu sezone, kada je Železnicar slavio na svom terenu sa 32:26.

Odbojkaši Niša probaće da nastave seriju pobeda. U 18.kolu Prve lige rival će im biti Bukovica Putevi iz Ivanjice. Taj meč igra se u hali Čair od 15.30.

Futsal Prva liga stigla je do 14.kola. Prvi od tri niška kluba na teren će fudbaleri

Kalče koji u subotu od 20.30 u Čairu dočekuju SAS iz Zrenjanina. U nedelju od 20 sati u istoj hali mali gradski derbi odigraće ekipe Vintersporta i Kopernikusa.

Kuglaši Niš-puta u nedelju od 11 sati u Kruševcu igraju protiv Metalca meč 14.superligaškog kola.


#   sport   Čair   fudbal   Radnički FK   rukomet   odbojka   Jagodina FK   Železničar RK   Naisa ŽRK     Crvena Zvezda RK   vikend   Prva liga
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima