Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пикси ће бити нови селектор?

Bookmark and Share

23.06.2015. Д.М. Спортске вести

Неколико сати пошто је добио вредно јапанско одликовање, Драган Стојковић Пикси наговестио је да бисмо ускоро могли да га видимо и на клупи нашег националног тима.

Пикси ће бити нови селектор?

Сви смо још увек у еуфорији после историјског успеха наше У20 репрезентације на Светском првенству, па је вишегодишње посртање ''А'' селекције пало потпуно у други план. Али, тај проблем и даље постоји, сви очекујемо се коначно реши и да и ''Орлови'' већ једном заиграју попут својих млађих колега.

Јасно је да је после силних неуспеха и катастрофајних партија у текућим квалификацијама, пласман на Европско првенство остао само сан, па је већ време и да се праве планови за учешће у наредном квалификационом циклусу, за пласман на СП 2018.

На ту тему је у емисији ''Тешка реч' на ТВ Пинк говорио управо Драган Стојковић Пикси, коме је од стране јапанских власти данас учињена велика част, о чему су Спортске.нет известиле ОВДЕ.

Он је том приликом потврдио да не одбацује могућност да ускоро седне на клупу ''Орлова'' и поведе их ка наредном Мундијалу.

''У начелу, зашто да не? Не могу да кажем да не бих прихватио позив, али сигурно је да неке ствари морају да се промене. Причали смо на ту тему прошле године, поставио сам неколико услова и није дошло до реализације. Зашто, то је већ друга тема'', истакао је Стојковић.

Он је критиковао игру нашег националног тима, сматрајући да појединцима више није место међу ''Орловима''.

''Не треба бити велики стручњак, резултати нам показују да сада немамо тим и да то што радимо, не радимо довољно добро. А, мора да се постави и питање квалитета неких играча. Због чега се позивају и зашто им се упорно даје шанса?'', пита се Пикси и поручује:

''Не треба ми тим који ће примити гол и тек онда показати реакцију!''

Наравно, велико је питање да ли ће у ФСС поново посегнути за променом селектора, имајући у виду да је Радован Ћурчић ангажован као ''дугорочно решење''...


#   фудбал   репрезентација   Драган Стојковић   Европско првенство   селектор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима