Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пораз кошаркаша Здравља на гостовању екипи Дунава

rssBookmark and Share

Ниш 31.10.2015.

Кошаркаши Здравља поражени су у 5. колу Друге лиге Србије на гостовању екипи Дунава резултатом 73:65, по четвртинама 16:19, 26:12, 18:17, 13:17.

Пораз кошаркаша Здравља на гостовању екипи Дунава

Лесковчани су били бољи ривал у првој четвртини, али је у другом периоду дошло до велико пада у игри Здравља што је домаћин искористио и стекао велику предност. У финишу су Лесковчани успели да смање предност Дунава на 6 поена (40. минут 71:65), али домаћин није дозволио потпуни резултатки преокрет.

За екипу Здравља су играли: Ристић 13, Мукановић, Вукадиновић 1, Тешановић 20, Филиповић 2, Јовановић 12, Раденковић, Станковић, Маројевић 11, Тешовић 6, Стојиљковић.

У следећем, 6. колу Друге лиге Србије кошаркаши Здравља у Лесковцу дочекује екипу Ниш Фер плеј.

Изгубили и јуниори

У 2. колу Рода јуниорске лиге Србије, Партизан НИС је остварио и другу победу у новој сезони савладавши КК Здравље из Лесковца са 97:41.

Меч у новобеоградској Хали спортова је почео минутом ћутања чиме је одата почаст недавно преминулом Ранку Жеравици, тренерској легенди бивше Југославије и човеку који је у три наврата са клупе предводио КК Партизан.

Утакмицу је обележила сигурна игра црно-белих од првог до последњег минута. Домаћи тим је наступио у најјачем могућем саставу пошто су се тренеру Салатићу на располагање ставили и млади играчи који су одавно већ прикључени првом тиму. Безброј атрактивних закуцавања, блокада и маштовитих асистенција играча Партизана, учинило је ову утакмицу занимљивом за гледаоце.

На крају, Партизан је дошао до убедљивог тријумфа резултатом 97:41 (24:12, 25:6,25:13, 23:10)

Црно-бели након два одиграна меча у новој сезони имају исто толико победа.

 


#   Ниш   Лесковац   кошарка   Здравље КК   ПУ Ниш
@ZdravljeKK @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима