Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички изгубио на генералној проби у Новом Пазару

rssBookmark and Share

04.08.2014. извор: ФК Раднички

Фудбалери Радничког и Новог Пазара јуче су одмерили снаге на стадиону у Новом Пазару, пред око 3.000 гледалаца, у склопу последње провере пред почетак Јелен Суперлиге.

Раднички изгубио на генералној проби у Новом Пазару

Нишки фудбалери поражени су пред почетак нове сезоне Јелен Суперлиге резултатом 1:0. Стрелац јединог поготка био је Сеад Хаџибулић у 35. минуту, поготком са беле тачке, због претходног играња руком Љубинковића.

У првом полувремену осетила се блага доминација фудбалера Новог Пазара, где су Обровац, Кецман и Хаџибулић имали шансе које су завршавале изнад пречке, као и у рукама нашег голмана Филиповића,а из наших редова можемо издвојити Пуношевца, Јовановића и Пејчића. У другом полувремену, а посебно након измена,  Раднички је показао бољу и жустрију игру где су шансе за гол имали Батиоха уз асистенцију Јовановића, као и Ђуричковић, али недовољно да се постигне погодак.

Раднички је почео у саставу: Филиповић, Лазаревски, Павловић, Ђорђевић, Љубинковић, Ћулум, Коларевић, Јовановић, Батиоха, Пуношевац, Пејчић. Током другог полувремена шансе су добили Митровић М, Томић, Петровић М, Митровић Н, Младеновић, Петровић П, Ђуричковић, Миленковић, Тодоровић. Свих 90. мин. утакмице одиграли су једино Филиповић и Љубинковић, а сви наши играчи приликом изласка са терена поздрављани су великим аплаузом присутне публике. На конференцији за штампу након утакмице шефови стручних штабова реклису нам следеће:

“Имали смо неке полушансе које нисмо успели да реализујемо. У офанзиви нисмо успешни и то морамо исправити. Морамо да играмо офанзивније. У другом полувремену сам видео да имамо жељу и вољу да направимо добар резултат. На крају, надам се да ћемо против Црвене Звезде играти сасвим другачије. Што се играчког кадра тиче, недостаје нам прави плејмејкер, јер је екипа навикла да тако игра” - рекао је Степановић присутним новинарима.

Шеф Стручног штаба Новог Пазара Драги Канатларовски изјавио је да задовољан игром у првом полувремену. “Имали смо пас, што је у другом полувремену недостајало. После измена у другом полувремену Раднички је био осетно бољи ривал. Створили смо пар прилика за гол што је добро, иако нам противник није био потпуно уигран.” рекао је Канатларовски.

Стрелац јединог гола на утакмици, бивши играч Радничког Хаџибулић изјавио је: “Била је ово првенствено пријатељска утакмица, али утакмица са доста шанси за нас и мислим да резултат није био прави показатељ. Чували смо се мало и за прво коло првенства, где ће победа бити важнија него данас.”

 


#   фудбал   Раднички ФК   Нови Пазар   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима