Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раставац наставља борбу за Европу

rssBookmark and Share

11.09.2015. Сања Мирковић

У оквиру 9. кола Суперлиге Србије, Раднички ће у недељу од 19 часова на Чаиру угостити екипу Младости из Лучана.

Раставац наставља борбу за Европу

Тим поводом данас су се новинарима обратили шеф стручног штаба, господин Милан Раставац и фудбалер Саша Марјановић.

У уводном делу господин Раставац је говорио о предстојећем изазову и додао да се радује наставку Суперлигашког фудбала кога смо се сви зажелели:
"У ову утакмицу улазимо са жељом да пре свега одиграмо добро и да освојимо 3 бода. Не кажем нити верујемо да ће то бити лако, као што није било лако ни у једној утакмици коју смо до сад одиграли, али верујемо да имамо квалитета и способности да дођемо до победе. Изузетно би нам било значајно да наставимо низ освајања бодова и код куће и на страни са, пре свега, победом у овој утакмици. Не може ниједна екипа, па ни ми, да игра и побеђује лепршаво у свакој утакмици, али имамо обавезу и до сад смо успевали да освајамо бодове, да прикажемо једну слику на терену која каже да сви дају све од себе и да нам је то залог да правимо нешто што је игра која може да доноси победе.", рекао је Раставац.

Што се тиче састава тима Александар Јовановић је у тренажном процесу, Антон Земљанухин завршио је обавезе са репрезентацијом и поново је у тиму. Милош Крстић тренира са екипом и највероватније ће бити на располагању шефу за недељни меч. Тим ће бити ослабљен за нападача Трифуновића који је пре неколико дана напустио клуб.

Тренер је нагласио да је подршка у овом тренутку неопходна и сматра да је наш клуб заслужује.

"Прошло је 8 месеци како функционишемо заједно и верујем да нишка публика и нишка јавност схвата да нама сад треба помоћ. Та подршка је увек битна, али мислим да је изузетно значајно да у овом моменту наставимо да добијамо подршку, да наставимо да дајемо све од себе да би та подршка била узвраћена и да наставимо да освајамо бодове. Сви велики клубови имају и велику подршку тако да заједно са тимом и са клубом мора и она да расте, иначе нећемо постати велики. Ја верујем да ће наши навијачи препознати овај моменат и наставити и даље да нас подржавају."

Раставац се осврнуо и на противника из Лучана:
"Што се тиче екипе Младости они су екипа која се најбоље појачала у прелазном року. Доста осцилирају са резултатима, али имају велики број квалитетних играча. Они ће наравно тражити своју шансу кроз њихову идеју игре, а на нама је да  то спречимо и да наметнемо себе као доминантан тим у овој утакмици."

Саша Марјановић каже да је тим спреман за нови изазов и да се вредно радило за време двонедељне паузе:
"Очекује нас тешка утакмица, у госте нам долази веома добар противник са неколико појединаца који могу да нам направе проблем. Ми смо искористили ове две недеље да добро радимо и добро се припремимо за наставак првенства и ову утакмицу, тако да очекујем пре свега квалитетан меч и повољан резултат."

Карте ће бити у продаји од суботе, у продајним објектима ТОН-а, по следећим ценама : ЈУГ 150 динара, ИСТОК/ЗАПАД 300 динара, ЛОЖА 600 динара. На дан утакмице карте ће бити доступне и на источној трибини стадиона и билетарници хале Чаир, од 16 часова. Паркинг код источне трибине биће бесплатан од 6 ујутру па све до завршетка меча. Улаз за пензионере биће бесплатан на јужној трибини, а за даме на свим трибинама стадиона Чаир. Меч почиње од 19 часова.


#   фудбал   навијачи   Раднички ФК   Александар Јовановић   Милан Раставац   Антон Земљанухин   Милош Крстић   Саша Марјановић   Младост ФК Лучани   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима