Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раставац: Очекујем да гори Чаир у среду!

rssBookmark and Share

Ниш 09.08.2015. Реал са Нишаве, Јужна Србија Инфо

Чета генерала Раставца донeла je ноћас у Ниш три велика бода, Раднички је савладао Металац са 2:0.
Капитен и голман, наша два Јовановића, унапред се радују спектакл на Чаиру у среду.

Фото: Реал са Нишаве
Фото: Реал са Нишаве

Раднички из Ниша је славио на гостовању Металцу у Горњем Милановцу са 2:0, иако је последњих 20 минута провео са играчем мање на терену, пошто је Лакић-Пешић добио други жути картон.

Имао је ипак Металац први велику прилику да поведе, али је Дејан Ђенић био непрецизан из једанаестерца. Већ у следећем нападу киргистански репрезентативац Антон Земљанухин казнио Металац и довео у предност Нишлије.

Меч је решио Марко Томић у 67. минуту, после чега ни поменути црвени картон није помогао домаћину да се резултатски врати у меч.

Господине Раставац, херојска три бода са два играча мање.

-Јесу стварно. Утакмица права такмичарска, одбрањени пенал нам је дао крила. Дошли смо на ниво да смо способни сваком да дамо гол код куце или у гостима и да носимо победу до краја. Играчи су пружили максимум и зато су награђени. Очекујемо да гори Чаир у среду и надаље - јасан је наш генерал.

Капитену, дошло време да други скидају гаће пред Мераклијама.

Екипа смо која зна шта хоће. Нисмо баш играли као у Чачку, али се враћамо са нова три бода! Тек сад боли пораз од Борца у првом колу - говори Александар Јовановић који је морао храмљући да напусти терен, па је задњих десетак минута наш тим играо са два играча мање.

На питање колико је озбиљна повреда одговара - Боли ме доста,сутра имам преглед у 10 ујутру. Мислим да је јако озбиљно, трни ми цела нога. Колено је у питању... Ма, биће ваљда све у реду! Сељачка је то коска - шеретски одговара капитен.

Колико је озбиљна повреда Земљанухина?

Скочни зглоб,стара повреда коју само што је залечио - каже наш Хумац и наставља - добро је што ће за среду Блажић бити спреман, а и мали Апостоловић би требало да дебитује. Још ако се дода сјајна игра Томића, нема зиме против Вождовца. Нек' Чаир грми, нек' се земља тресе - наређује капитен.

И на крају херој над херојима. Поново одбрањени пенал младог Александра Јовановића после кога је Раднички повео.

- Драго ми је што сам допринео да екипа освоји бодове на тешком гостовању. Пенал на 0:0, вероватно је издигао екипу, постигли смо након тога 2 гола и у Ниш се враћамо са 3 бода - скромно ће чаирско дете и додаје - А у среду лом са мојим Мераклијама на пуном Чаиру!

Да подсетимо Раднички у среду дочекује екипу Вождовца.

 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Александар Јовановић   Милан Раставац   Антон Земљанухин   Марко Томић   Немања Лакић-Пешић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима