Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Скандалозно суђење на "Чаиру"

rssBookmark and Share

10.11.2014. НТВ-Јужна Србија Инфо

Судије су директно утицале на исход дербија 7.кола Супер лиге за рукометаше. Интернационалци Марко Боричић и Дејан Марковић из Београда, својски су се потрудили да помогну Црвеној звезди у победи над Железничаром од 28:27(16:13).

Скандалозно суђење на "Чаиру"

Својим пристрасним одлукама, које су ишле на штету Нишлија, судије су изазвале бурне реакције играча и стручног вођства домаћих, као и њихових навијача, па су у 58. минуту играчи Железничара напустили терен. Вратили су се после пет минута, али су због бројних искључења окончали утакмицу са двојицом рукометаша у пољу, па је пораз био неизбежан.

Занимљиво је да су црвени картони показани тренерима Бокићу и Ђорђевићу, као и директору Милосављевићу, чије су казне морали да издрже играчи, што је свакако утицало на коначан исход. Наиме, после одбрањеног седмерца Златановића, у последњим секундима домаћи су добили посед лопте, али како су у пољу имали само двојицу играча, морали су да се помире са незаслуженим поразом.

Иначе, Нишлије су добро ушле у меч и имале вођство до седмог минута, када је Звезда почела да игра боље. Средином првог дела тим Ненада Перуничића дошао је у вођства које до краја није испустио.

Добру партију гости су пружали и у наставку меча, док домаћи тим никако није успео да се консолидује. У 46. минуту Београђани су дошли до највеће предности од шест голова. Ова разлика као да је пробудила играче Жеље који су заиграли много боље. За три неколико минута серијом од 4:0 домаћи су дошли на -2 и у потпусноти се вратили у утакмицу. Медјутим, поново су се суочили са судијском неправдом, па нису ни добили праву прилику да начине преокрет.

Најефикаснијји у домаћем тиму био је Милан Павлов са осам голова, док је одлично вече имао Дејан Златановић који је усписао 15 одбрана, од чега три седмерца. Код гостију се истакао до скорашњи члан Жеље Стефан Радоничић са седам голова.

У наредном колу Нишлије ће угостити екипу Планинке.


#   Чаир   рукомет   суђење   Железничар РК   Дејан Златановић   Милан Павлов
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима