Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тишина на Чаиру

rssBookmark and Share

17.06.2014. Народне Новине

За сада актуелни само одласци, петорица већ напустила Чаир

Тишина на Чаиру

Љубитељи фудбала заокупирани су Светским првенством у Бразилу, али док су остали клубови конкурентни на фудбалској пијаци, а поједини (Партизан) већ почињу припреме, у нишком Радничком се не дешава баш ништа. Скоро ће трећа седмица како је окончано првенство, већ су жребани парови и за наредни шампионат, а са Чаира нико да се огласи.

Како незванично сазнају Народне Новине, председник Дарко Булатовић је на одмору, а јуче су на путу до Црне Горе затекли и тренера Милана Милановића. Њих двојица требало је да се састану у Београду прошле седмице, ал и до сусрета није дошло:

- Председник ме је обавестио да није у могућности да дође и последњи договор је да се видимо ове седмице. Надам се да ће до састанка доћи врло брзо, јер заиста је време да нешто почнемо да решавамо - ни Милановић није у ситуацији да било шта одређеније каже на тему актуелног тренутка Радничког.

За сада, подсетимо, на Чаиру су актуелни само одласци. Из Радничког су већ отишли Саша Стојановић, Петар Јовановић, Александар Тришовић, Александар Косорић и Бранко Пауљевић, а сва је прилика да ће још неколицина играча потражити нови клуб. Како сазнају Народне Новине, најозбиљније понуде имају капитен Александар Јовановић и Милан Ћулум.

cityofnis.rs


#   фудбал   Раднички ФК   Дарко Булатовић   Милан Милановић   Александар Јовановић   Милан Ћулум   Саша Стојановић   Народне новине
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима