Јужна Србија Инфо

Новости

Новости из Јужне Србије


<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Укупно: 4121  |  Приказано: 71 - 80

Убрзана изградња зграде за избеглице из БиХ и Хрватске у Прокупљу

Јужна Србија Инфо 01.06.2018
Изградња зграде за избеглице

Да је Прокупље постало велико градилиште могу се уверити сви његови грађани. Осим асфалтирања улица и тротоара у центру општине и сеоским срединама, насипању путева у многим селима, замени водоводних цеви интезивирани су и радови на изградњи станова намењеним избеглицама из Босне и Херцеговине и Хрватске.

опширније

Коментара: 0

Обележена годишњица Чегарске битке

Јужна Србија Инфо 31.05.2018
Годишњица Чегарске битке

Ресорни одбор Министарства за рад, борачка и социјална питања и Град Ниш обележили су 209. годишњицу Чегарске битке. Код спомен комплекса на Чегру, венце су положили представници министарства за рад и социјална питања, начелница Нишавског округа Драгана Сотировски, градоначелник Ниша Дарко Булатовић са сарадницима, Општина Пантелеј, припадници војске, полиције.

опширније

Коментара: 0

Међународни сајам "Дани воде" у Нишу

Јужна Србија Инфо 31.05.2018
Дани воде

У хали Чаир у Нишу јуче је почео дводневни Међународни сајам водоводне и канализационе опреме Дани воде, који је окупио више од 25 излагача из земље и иностранства.

опширније

Коментара: 0

Михајловићева: Градићемо станове за 110 ромских породица у Нишу

Јужна Србија Инфо 29.05.2018
Станови за Роме

Потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић потписали су данас Протокол о сарадњи између Координационог тела за праћење реализације Стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Србији за период 2016-2025. и Града Ниша на праћењу реализације пројекта пресељења становника насеља Црвена звезда, како би им се обезбедили адекватни услови за становање.

опширније

Коментара: 1

Свечаном литургијом и литијама Лесковац обележио Свету Тројицу

Јужна Србија Инфо 29.05.2018
Лесковац обележио Свету Тројицу

Свечаном литургијом коју је служио Његово преосвештенство епископ нишки господин Арсеније, јуче је почело обележавање градске славе Свете Тројице.

опширније

Коментара: 0

Почиње сезона: 31. маја бесплатан улаз на базен Чаир

Белами портал, Јужна Србија Инфо 28.05.2018
Сезона купања

Од 1. јуна отворени базени у Спортском центру Чаир почињу са радом. Зато ће дан раније, 31. маја улаз за све посетиоце бити бесплатан.

опширније

Коментара: 0

Делегација ЕУ обишла Прихватни центар у Врању

Јужна Србија Инфо 26.05.2018
Обилазак Прихватног центра

Шеф операције у делегацији Европске уније у Републици Србији Николас Бизел, заменик градоначелника Врања Ненад Антић са сарадницима, представници Комесаријата за избеглице, Министарства за рад, запошљавање, борачка и инвалидска питања, Међународне организације за мигранте у РС и Министарства просвете обишли су јуче Прихватни центар за мигранте у Врању.

опширније

Коментара: 0

Следи братимљене и конкретна сарадња, након успешне посете делегације Нишавског округа регији Волви

Здравко Стојнић, Јужна Србија Инфо 24.05.2018
Братимљење и сарадња

Након мање од два месеца од учешћа грчке регије Воли на Међународном сајму туризма у Нишу, делегација Нишавског округа и Туристичке орагнизације Ниша, праћена новинарским екипама, узвратила је посету овој најпосећенијој дестинацији српских туриста у Грчкој, када су и договорене конкретне активности за даљу сарадњу.

опширније

Коментара: 0

Огромна штета: Због обилних падавина проглашена ванредна ситуација у делу куршумлијске општине

Јужна Србија Инфо 24.05.2018
Велика штета у куршумлијској општини

У среду 23. маја у кабинету председника општине одржана је ванредна седница Општинског штаба за ванредне ситуације општине Куршумлија, којом је председавао Командант штаба, Радољуб Видић.

опширније

Коментара: 0

Ниш: Социјална инклузија, запошљавање и побољшање живота социјално осетљивих категорија

Јужна Србија Инфо 24.05.2018
Социјална инклузија и друштво

У Градској кући у Нишу јуче је организован пријем за учеснике Интернационалног форума „Социјална инклузија, запошљивост и тржиште рада“. Њих је у име Града Ниша поздравила чланица Градског већа Тијана Ђорђевић Илић. Она је истакла да је јако задовољна што се овај форум одржава управо у Нишу.

опширније

Коментара: 0

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Укупно: 4121  |  Приказано: 71 - 80