Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Блаце спремно дочекује зимску сезону, служба у приправности

rssBookmark and Share

Блаце 08.12.2017. Јужна Србија Инфо

У овом подкопаоничком месту механизација за одржавање путева и улица у зимској сезони спремна је за снежни прекривач. У надлежности локалне самоуправе је одржавање градских и сеоских путева и улица, а посао је и ове године поверен ЈКП-у „Блаце“.

Блаце спремно дочекује зимску сезону, служба у приправности

Председник општине Зоран Јозић посетио је њихов плац са директором ЈКП „Блаце“ Дејаном Средојевићем. Том приликом рекао је да наши суграђани не треба да брину о проходности путева у зимској сезони.

„Зимска сезона креће, а службе које то раде су спремне. Посебно ми је драго што ће посао радити наше Јавно комунално предузеће, које је способно да одговори на строге услове које смо поставили програмом рада зимске службе - истакао је председник Јозић.“

- Имајући у виду да се ЈКП „Блаце“ низ година бави одржавањем путева у зимској сезони, на територији општине Блаце, уз добру организацију спремни смо за рад у зимским условима. Поседујемо сву потребну механизацију, људство и опрему за рад у зимској служби. Данас смо представили само део механизације и потребних средстава за одржавање путева - казао је Средојевић.


#   Блаце   снег   председник општине   зимска служба   зимске службе   зимска сезона   Зоран Јозић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима