Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blace spremno dočekuje zimsku sezonu, služba u pripravnosti

rssBookmark and Share

Blace 08.12.2017. Južna Srbija Info

U ovom podkopaoničkom mestu mehanizacija za održavanje puteva i ulica u zimskoj sezoni spremna je za snežni prekrivač. U nadležnosti lokalne samouprave je održavanje gradskih i seoskih puteva i ulica, a posao je i ove godine poveren JKP-u „Blace“.

Blace spremno dočekuje zimsku sezonu, služba u pripravnosti

Predsednik opštine Zoran Jozić posetio je njihov plac sa direktorom JKP „Blace“ Dejanom Sredojevićem. Tom prilikom rekao je da naši sugrađani ne treba da brinu o prohodnosti puteva u zimskoj sezoni.

„Zimska sezona kreće, a službe koje to rade su spremne. Posebno mi je drago što će posao raditi naše Javno komunalno preduzeće, koje je sposobno da odgovori na stroge uslove koje smo postavili programom rada zimske službe - istakao je predsednik Jozić.“

- Imajući u vidu da se JKP „Blace“ niz godina bavi održavanjem puteva u zimskoj sezoni, na teritoriji opštine Blace, uz dobru organizaciju spremni smo za rad u zimskim uslovima. Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju, ljudstvo i opremu za rad u zimskoj službi. Danas smo predstavili samo deo mehanizacije i potrebnih sredstava za održavanje puteva - kazao je Sredojević.


#   Blace   sneg   predsednik opštine   zimska služba   zimske službe   zimska sezona   Zoran Jozić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima