Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Брука и срамота: Одбили да дају пратњу рањеном полицајцу

rssBookmark and Share

Велики Трновац 22.10.2013. Autor: FoNet

Независни полицијски синдикат Србије (НПСС) затражио је предузимање мера против руководилаца бујановачке полиције који нису дозволили да кола хитне помоћи, у којима је био рањени полицајац Г.Ђ., до Ниша прати службено возило са ротацијом, како би што пре повређени полицајац био транспортован, саопштио је НПСС.

Брука и срамота: Одбили да дају пратњу рањеном полицајцу

Тај синдикат тражи од министра унутрашњих послова Ивице Дачића и директора полиције Милорада Вељовића и да смене досадашњег начелника полицијске управе у Врању Слађана Велиновића, "јер није нашао за сходно да у што краћем року дође са одмора са Хиландара, где се налази о трошку МУП и грађана Србије и да буде уз свог повређеног полицајца".

Полицајац Г.Ђ. повређен је на улазу у Велики Трновац, када га је ударио, а потом побегао, аутомобил швајцарских регистарских ознака, који је покушао да заустави.

Полицијски синдикат позвао је политичаре који износе тврдње да је потребно присуство међународне заједнице на подручју Бујановца, Прешева и Медвеђе да позову грађане и пруже сву помоћ полицији која ради на тим просторима у очувању стабилног јавног реда и мира и спречавању чињења кривичних дела.

Коментара: 0


#   Велики Трновац   синдикат
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима