Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bruka i sramota: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

rssBookmark and Share

Veliki Trnovac 22.10.2013. Autor: FoNet

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) zatražio je preduzimanje mera protiv rukovodilaca bujanovačke policije koji nisu dozvolili da kola hitne pomoći, u kojima je bio ranjeni policajac G.Đ., do Niša prati službeno vozilo sa rotacijom, kako bi što pre povređeni policajac bio transportovan, saopštio je NPSS.

Bruka i sramota: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

Taj sindikat traži od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića i da smene dosadašnjeg načelnika policijske uprave u Vranju Slađana Velinovića, "jer nije našao za shodno da u što kraćem roku dođe sa odmora sa Hilandara, gde se nalazi o trošku MUP i građana Srbije i da bude uz svog povređenog policajca".

Policajac G.Đ. povređen je na ulazu u Veliki Trnovac, kada ga je udario, a potom pobegao, automobil švajcarskih registarskih oznaka, koji je pokušao da zaustavi.

Policijski sindikat pozvao je političare koji iznose tvrdnje da je potrebno prisustvo međunarodne zajednice na području Bujanovca, Preševa i Medveđe da pozovu građane i pruže svu pomoć policiji koja radi na tim prostorima u očuvanju stabilnog javnog reda i mira i sprečavanju činjenja krivičnih dela.

Komentara: 0


#   Veliki Trnovac   sindikat
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima