Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Драгица Николић помаже ЗЦ Врање

rssBookmark and Share

Врање 14.01.2014. Танјуг

Фондација "Драгица Николић" и Здравствени центар Врање потписали су уговор о донацији за Одељење неонатологије у тој здравственој установи.

Драгица Николић помаже ЗЦ Врање

Тиме се, како су саопштили, наставља остваривање приоритетног циља Фондације - обнова што већег броја породилишта у Србији.

Како је саопштено из Фондације, уговор о донацији је потписан у циљу реализације пројекта инвестиционог одржавања Одељења неонатологије породилишта у Општој болници Здравственог центра Врање.

Уговор је потписан јуче у Врању, а потписали су га председник Управног одбора Фондације, прва дама Србије Драгица Николић и в.д. директора Здравственог центра Врање др Владимир Стаменковић.

Николић је, приликом потписивања уговора, истакла да он представља наставак реализације великог пројекта Фондације, који се односи на реновирање породилишта на територији Србије.

Стаменковић је захвалио на донацији и несебичном залагању Драгице Николић да обнови што већи број породилишта.

Како се подсећа у саопштењу, 17. октобра прошле године у Крагујевцу је потписан уговор о донацији између Фондације "Драгица Николић" и Клиничког центра "Крагујевац", који је склопљен ради реализације пројекта инвестиционог одржавања породилишта Клинике за гинекологију и акушерство у том Клиничком центру.

Уговор су потписали прва дама Србије и директор Клиничког центра "Крагујевац" проф. др Небојша Арсенијевић.

Ради остваривања бољих услова породиља у Србији, супруга председника Републике Србије наставиће да помаже обнову породилишта у земљи, додаје се у саопштењу.


#   Врање   Здравствени центар   Владимир Стаменковић   Драгица Николић   здравство   фонд
@dragicanikolich @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима