Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dragica Nikolić pomaže ZC Vranje

rssBookmark and Share

Vranje 14.01.2014. Tanjug

Fondacija "Dragica Nikolić" i Zdravstveni centar Vranje potpisali su ugovor o donaciji za Odeljenje neonatologije u toj zdravstvenoj ustanovi.

Dragica Nikolić pomaže ZC Vranje

Time se, kako su saopštili, nastavlja ostvarivanje prioritetnog cilja Fondacije - obnova što većeg broja porodilišta u Srbiji.

Kako je saopšteno iz Fondacije, ugovor o donaciji je potpisan u cilju realizacije projekta investicionog održavanja Odeljenja neonatologije porodilišta u Opštoj bolnici Zdravstvenog centra Vranje.

Ugovor je potpisan juče u Vranju, a potpisali su ga predsednik Upravnog odbora Fondacije, prva dama Srbije Dragica Nikolić i v.d. direktora Zdravstvenog centra Vranje dr Vladimir Stamenković.

Nikolić je, prilikom potpisivanja ugovora, istakla da on predstavlja nastavak realizacije velikog projekta Fondacije, koji se odnosi na renoviranje porodilišta na teritoriji Srbije.

Stamenković je zahvalio na donaciji i nesebičnom zalaganju Dragice Nikolić da obnovi što veći broj porodilišta.

Kako se podseća u saopštenju, 17. oktobra prošle godine u Kragujevcu je potpisan ugovor o donaciji između Fondacije "Dragica Nikolić" i Kliničkog centra "Kragujevac", koji je sklopljen radi realizacije projekta investicionog održavanja porodilišta Klinike za ginekologiju i akušerstvo u tom Kliničkom centru.

Ugovor su potpisali prva dama Srbije i direktor Kliničkog centra "Kragujevac" prof. dr Nebojša Arsenijević.

Radi ostvarivanja boljih uslova porodilja u Srbiji, supruga predsednika Republike Srbije nastaviće da pomaže obnovu porodilišta u zemlji, dodaje se u saopštenju.


#   Vranje   Zdravstveni centar   Vladimir Stamenković   Dragica Nikolić   zdravstvo   fond
@dragicanikolich @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima