Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чекићем ударио супругу у главу

rssBookmark and Share

Прокупље 27.01.2015. Ало

Јованка С. (59) из Прокупља задобила је лакше телесне повреде, када је након породичне свађе супруг ударио чекићем у главу.

Чекићем ударио супругу у главу

Несрећна жена је задобила површне повреде главе у виду раздерно нагњечене ране. – Пацијенткиња је довежена колима Хитне службе прокупачког Дома здравља, и након указане помоћи и збрињавања у Одељењу ургентне медицине, она је пуштена на даље кућно лечење – рекла је портпарол прокупачке болнице „др Алекса Савић“, Марија Деспотовић.

Према незваничним сазнајима супруг Јованке је лечени алкохоличар, а сукоб је избио највероватније баш због алкохола. Инцидент се догодио у њиховој породичној кући, у Бумбуречкој улици у Прокупљу. Иначе, ово је други случај за нешто више од месец дана у коме се након породичне свађе у обрачуну супружника користи чекић.

Наиме, крајем прошле године против Д. Н. (65) из Прокупља је покренут поступак због насиља у породици, након што је своју непокретну супругу ударио чекићем у главу. Он је након свађе са супругом узео чекић и једном је ударио у главу, а несрећна жена је пала на под у њиховој породичној кући.

Жена је завршила у прокупачкој болници, али на срећу и тада се радило о лакшим повредама које нису опасне по живот.


#   Прокупље   насиље у породици   Марија Деспотовић   свађа   чекић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима