Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Детаљи трагедије у Сокобањи: Четири минута каблом давила ћерку

rssBookmark and Share

Сокобања 03.03.2016. Alo.rs

Ивана Мајсторовић (36) из Сокобање је четири минута продужним каблом давила своју осмогодишњу ћерку Наталију, прве су процене вештака.

Ивана Мајсторовић, Фото: Приватна архива
Ивана Мајсторовић, Фото: Приватна архива

Девојчица је узалудно покушавала да се одупре и дође до ваздуха борећи се с мајком, али није успела. Пре него што се обесила истим каблом, Ивана је у једном од два опроштајна писма написала да се на овај свирепи злочин одлучила због мужа, који ју је годинама тукао и малтретирао.

Прошле недеље славили рођендан

  Према речима рођака породице Мајсторовић, никада ништа нису чудно приметили код њих. - Они су власници виле „Наталија“ у Сокобањи, а Гордана држи технички преглед. Иванин супруг је последњи пут био у Србији прошле недеље, када су славили Наталијин рођендан. Деловали су као складна и срећна породица - прича један од рођака.

Полиција је у уторак на тавану породичне куће Мајсторовића најпре пронашла обешену Ивану, а нешто касније, око 22 сата, и тело несрећне девојчице, које је било сакривено у орману. Током увиђаја пронађена су и два Иванина опроштајна писма.

Прво писмо наменила је супругу: „Не могу више да те трпим. Не могу да трпим твоје батине. Урнисао си ме као жену. Ти си коцкар и све си прокоцкао. Морала сам да је убијем да је ти не би искористио. Дете би прокоцкао...“, пише између осталог у писму.

У другом писму, Ивана се обратила својој мајци и очуху: „Извините, родитељи моји, што сам вас повредила и изневерила. Будите спокојни и знајте да Наталија и ја идемо на боље место од овога овде. Бићемо срећне и спокојне...“.

О проблемима које је имала Ивана са супругом, који се у време злочина налазио у Француској, где живи и ради, нико од њених најмилијих није знао.

- Они су једна од имућнијих породица у Сокобањи. Њена мајка Гордана се пре неколико година преудала и са ћерком и сином из Београда дошла у Сокобању. Прва породична трагедија им се догодила пре шест година, када је Иванин брат настрадао у саобраћајној несрећи. Међутим, Ивана никада није показивала психичке проблеме нити је ишла код лекара - тврде комшије и пријатељи породице Мајсторовић за „Ало!“.

 

Извор: Ало


#   Сокобања   истрага   дављење   бешење   технички преглед   И.В.   Ивана Мајсторовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима