Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДНО: Мајка васпитачици у вртићу у Нишу украла новчаник

rssBookmark and Share

23.04.2014. Телеграф, Јужне Вести

Васпитачици из нишког вртића “Невен” украден је новчаник, а за ову пљачку сумњичи се мајка чије дете борави у том обданишту

ДНО: Мајка васпитачици у вртићу у Нишу украла новчаник

У нишкој полицији кажу да се на снимку видео надзора види да “осумњичени родитељ улази у просторију у којој се налазила торба васпитачице и потом убрзо излази”, али да ова мајка пориче да је украла новчаник васпитачице.

Мајка која је осумњичена за крађу ушла је у просторију која је у том тренутку била празна, јер је васпитачица одвела децу до тоалета да оперу руке пред доручак. Када се вратила у просторију, васпитачица је погледала у торбу и видела да јој нема новчаника.

Родитељи деце која су у овом вртићу забринути су и тражиће, како кажу, да се да се заштите особље и деца.

- Не можемо да верујемо да неко ко остави највредније што има некоме на чување и од тог истог особља краде. Када неко има слободу да украде новчаник васпитачице шта онда ми да очекујемо кад у ормарићима стављамо дечије ранчеве пуне ствари – каже један од забринутих родитеља.

У полицији наводе да је реч о делу ситна крађа, за које може се покрене приватна тужба, али да је, како је то учињено у јавној установи, извештај достављен надлежном тужилаштву које ће даље одлучивати о овом случају.


#   крађа   родитељи   видео надзор   васпитачица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима