Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лопов се саплео и пао у току пљачке

rssBookmark and Share

Нишка Бања 09.05.2014. Блиц

Дејан Ц. (27) из околине Нишке Бање, који је ухапшен 7. маја са Ивицом В. (30) пет минута пошто су из мењачнице „Грош плус“ у насељу 9. мај опљачкали више од 6.000 евра, изјавио је да је упао у велике дугове поред осталог и због коцке па му је ово био задњи начин да дође до пара.

- У неформалном разговору после хапшења он се наводно поверио да је имао кредите код банака, али и да је узео доста позајмица од колега са посла на железници. Покушавао је да се коцкањем извади из дугова али је само упадао у све дубље задуживање. Преко административне забране, куповао је лаптопове па их је одмах продавао за мање пара само да би дошао до готовог новца за коцку, али му ни то није било довољно. Више није имао куд, јер од срамоте није могао да се појави на послу будући да није могао да врати позајмљено, каже наш извор близак истрази.

Тога дана је са другом из детињства Ивицом В., који је по занимању молер и који је пошао да му „прави друштво“, кренули су да обилазе мењачнице. Најпогоднија им је била мењачница у насељу „9. мај“.

- Одмах по уласку Дејан Ц. се саплео и пао па је пузећи дошао до пулта где је била радница док је Ивица В. кроз шалтер уперио у њу пластични пиштољ. Јасно је било да се ради о дилетантима - каже наш саговорник.

Пошто су побегли „стојадином“, стали су крај реке да се приберу од шока јер су се уплашили, а онда наставили ка Поповцу, где их је полиција ухапсила.


#   полиција   пљачка   Нишка Бања   мењачница   лопов   9. мај насеље  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима