Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Милици је сајбер манијак направио пакао од живота

rssBookmark and Share

Сурдулица 29.01.2016. telegraf.rs

Девојка, иначе апсолвент књижевности на нишком Филозофском факултету, нашла се на великим мукама јер је морала да убеди прво своје родитеље, а онда и остале да је у питању злоупотреба њене слике украдене са Фејсбука.

Фото: Телеграф
Фото: Телеграф

Милица Илић (24) из Сурдулице поднела је данас кривичну пријаву против Н. Н. извршиоца јер је фотографију на сајту cityoflove.com на профилу ескорт даме познате под псеудономом “МИЛИЦА ЛУX” заменио њеном.

Превару је извео користећи се принтскрином, тако што је фотографисао сајт, променио слику а затим га је “растурао” преко друштвених мрежа. Девојка, иначе апсолвент књижевности на нишком Филозофском факултету, нашла се на великим мукама јер је морала да убеди прво своје родитеље, а онда и остале да је у питању злоупотреба њене слике украдене са Фејсбука.

- Пре два дана ме је позвао пријатељ из Сурдулице и послао ми слику коју је он добио преко Вајбера. Ужаснула сам се, већ два дана живим у правом паклу. Покушала сам да сазнам шта се дешава и на основу оног што сам до сада утврдила мислим да је све кренуло из Београда јер су неки моји познаници из овог града слике проследили у Сурдулицу. Страшно се осећам, потичем из патријархалне средине где се на овакве ствари не гледа нимало благонаклоно. Немам ништа са том “МИЛИЦОМ ЛУКС” осим истог имена и година. Ако се добро погледа та фотографија која кружи друштвеним мрежама јасно је да је питању монтажа, односно да је моја слика “налепљена” преко оригинала – објашњава очајна студенткиња.

Фото: Телеграф

Страхује да би се овај скандал за који није нимало крива, одразити и на њену будућу каријеру.

– При крају сам студија, планирала сам да већ од априла почнем да спремам ђаке за пријемни испит из спског језика. После овог што ми се десило заиста не знам како ће та деца и њихови родитељи реаговати. Зато сам одлучила да ствари истерам на чистину. Не знам ко ми је то урадио јер ни са ким нисам у завади, али очекујем да ће га органи гоњења идентификовати и да ће бити кажњен за то што је покушао да ми упропасти живот – истиче Милица.

Извор: telegraf.rs, Д. Р.

 


#   Сурдулица   проституција   Фејсбук   интернет   кривична пријава   крађа идентитета   пријемни испит   Милица Илић
@facebook @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима