Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Milici je sajber manijak napravio pakao od života

rssBookmark and Share

Surdulica 29.01.2016. telegraf.rs

Devojka, inače apsolvent književnosti na niškom Filozofskom fakultetu, našla se na velikim mukama jer je morala da ubedi prvo svoje roditelje, a onda i ostale da je u pitanju zloupotreba njene slike ukradene sa Fejsbuka.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Milica Ilić (24) iz Surdulice podnela je danas krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca jer je fotografiju na sajtu cityoflove.com na profilu eskort dame poznate pod pseudonomom “MILICA LUX” zamenio njenom.

Prevaru je izveo koristeći se printskrinom, tako što je fotografisao sajt, promenio sliku a zatim ga je “rasturao” preko društvenih mreža. Devojka, inače apsolvent književnosti na niškom Filozofskom fakultetu, našla se na velikim mukama jer je morala da ubedi prvo svoje roditelje, a onda i ostale da je u pitanju zloupotreba njene slike ukradene sa Fejsbuka.

- Pre dva dana me je pozvao prijatelj iz Surdulice i poslao mi sliku koju je on dobio preko Vajbera. Užasnula sam se, već dva dana živim u pravom paklu. Pokušala sam da saznam šta se dešava i na osnovu onog što sam do sada utvrdila mislim da je sve krenulo iz Beograda jer su neki moji poznanici iz ovog grada slike prosledili u Surdulicu. Strašno se osećam, potičem iz patrijarhalne sredine gde se na ovakve stvari ne gleda nimalo blagonaklono. Nemam ništa sa tom “MILICOM LUKS” osim istog imena i godina. Ako se dobro pogleda ta fotografija koja kruži društvenim mrežama jasno je da je pitanju montaža, odnosno da je moja slika “nalepljena” preko originala – objašnjava očajna studentkinja.

Foto: Telegraf

Strahuje da bi se ovaj skandal za koji nije nimalo kriva, odraziti i na njenu buduću karijeru.

– Pri kraju sam studija, planirala sam da već od aprila počnem da spremam đake za prijemni ispit iz spskog jezika. Posle ovog što mi se desilo zaista ne znam kako će ta deca i njihovi roditelji reagovati. Zato sam odlučila da stvari isteram na čistinu. Ne znam ko mi je to uradio jer ni sa kim nisam u zavadi, ali očekujem da će ga organi gonjenja identifikovati i da će biti kažnjen za to što je pokušao da mi upropasti život – ističe Milica.

Izvor: telegraf.rs, D. R.

 


#   Surdulica   prostitucija   Fejsbuk   internet   krivična prijava   krađa identiteta   prijemni ispit   Milica Ilić
@facebook @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima