Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мирно спавај сине, све ћу их заклати

rssBookmark and Share

Ледена стена 25.05.2014. Блиц

Новица Јовановић, отац Ненада Јовановића (19), младића који је прошлог понедељка убијен у насељу Ледена Стена у Нишу, ухапшен је јер је претио да ће заклати синовљеве убице

Мирно спавај сине, све ћу их заклати

Новица Јовановић, отац Ненада Јовановића (19), младића који је прошлог понедељка убијен у насељу Ледена Стена у Нишу, ухапшен је јер је претио да ће заклати синовљеве убице.

Против Јовановића је поднета кривична пријава за угрожавање сигурности и одређено му је полицијско задржавање од 48 сати, а после ће бити приведен тужилаштву на саслушање.

Због сумње да је убио Ненада Јовановића, ухапшен је малолетни И. С. (16), а његови другови М. Ц. (21), М. С. (17) и А. Ј. (15) су иза решетака због саучесништва.

Четворица нападача су те кобне вечери у улици Бубањски хероји напали и претукли Јовановића. Он је покушао да побегне, али га је малолетни И. С. стигао у улици Наде Димић и убо шест пута ножем. Ненад је искрварио на путу до болнице.

Разлог за ово брутално убиство је била свађа око девојке.

Отац је више пута претио осумњиченима за убиство свог сина и најављивао освету.

- Мирно спавај сине мој. Све ћу их заклати, једног по једног, ма колико због тога робијао – поручио је Новица Јовановић на синовљевој сахрани.


#   претње   убиство   нож   кривична пријава   Ледена стена   клање   Новица Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима