Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отац насилник: Не знам како сам ранио сина у стомак

rssBookmark and Share

27.07.2014. Курир

Дечаке чувам сам од малих ногу, пошто су ми додељени после развода од супруге Лидије. Отхранио сам их, очувао, па како бих уопште могао да помислим да им нанесем зло!

Отац насилник: Не знам како сам ранио сина у стомак

Ово је, како незванично сазнајемо, на саслушању изјавио Ивица С., који је ухапшен због сумње да је у четвртак по подне после свађе испалио хитац у стомак сину Немањи С. (19). Младићу је повређена јетра и он је с повредама опасним по живот збринут у нишком Клиничком центру. Ивица С. је после пуцњаве ухапшен, а током саслушања је, како сазнајемо, све време плакао и хватао се за главу, непрестано се распитујући за здравствено стање рањеног сина.

- Нисам ни свестан како сам ранио Немању. Знам да сам у четвртак по подне био нервозан и да су Немања и његов брат близанац Страхиња покушали да ме смире. Не знам како ми се пиштољ нашао у руци, а сећам се да сам пуцао преко терасе. Тада је Страхиња отишао у купатило... Немам појма како се Немања нашао испред цеви пиштоља, ваљда је покушао да ме спречи да пуцам. Страшно се кајем и жао ми је што ја нисам на његовом месту - рекао је, наводно, Ивица С. на саслушању.

На захтев Александра Каличанина, заменика вишег тужиоца у Нишу, осумњиченом за покушај убиства судија за претходни поступак одредио је притвор до месец дана. На потезу су вештаци, који би требало да утврде да ли је Ивица у тренутку пуцњаве био под дејством алкохола и колико је био свестан својих поступака.
 


#   притвор   пуцњава   пијанство   свађа   рањавање   покушај убиства
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима