Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претукао супругу због "Парова"

rssBookmark and Share

23.04.2015. Ало, Јужна Србија Инфо

Нишка полиција привела је јуче Дејана Н. (43) због сумње да је претукао своју супругу Наташу Н. (49), у њиховом стану, након свађе због тога шта ће гледати на телевизији.

Претукао супругу због "Парова"

Жена је хтела да гледа ријалити шоу “Парови”, а њен супруг то није желео с обзиром на то да је већ било пола сата након поноћи, преноси портал Ало.

Дејан ће одговарати за насиље у породици, пошто су лекари у болници, у Нишу, Наташи јуче констатовали неколико повреда по телу нанетих тупим предметом.

Одбила Сигурну кућу
Наташа М. (49) одбила је одлазак у Сигурну кућу иако су јој инспектори понудили. Рекла је да не верује да ће поново доћи до свађе и да је ово први такав инцидент у њиховом браку.

- Она је лекарима, али касније и полицији испричала да је батине добила од супруга. Објаснила је да је седела на столици када је почела свађа због ТВ-а, с обзиром да је свако желео да гледа своју омиљену емисију. Бесан због свега, он јој је извукао столицу на којој је седела, а она је пала на под и том приликом повредила је руку на коју се дочекала. Међутим, ту није био крај, уследиле су батине - објашњава извор из полиције.

После Наташиног саслушања полиција је привела шест година млађег супруга који је потврдио да су се посвађали око ТВ-а. Тврдио је да ју је лепо замолио да гледају неку другу емисију, али је она одбила. Није знао шта ће од беса, па јој је извукао столицу на којој је седела тик испред телевизора, што га је још више нервирало.

Како “Ало!” преноси, претучена жена је након указане лекарске помоћи пуштена на кућно лечење.

- Ни у једном тренутку није рекла да би се после овога, што јој се догодило, разишла са супругом - додаје саговорник.


#   полиција   телевизија   насиље   насиље у породици   ријалити
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима