Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Трагедија у Нишу: Ученик се обесио појасом од кимона

rssBookmark and Share

14.11.2015. Курир, Јужна Србија Инфо

Шеснаестогодишњи Нишлија И. П. обесио се јуче ујутро у својој кући. Дечаково тело су пронашли родитељи, а полиција је потврдила да нема околности које би указивале на кривично дело. Несрећни дечак обесио се појасом од кимона.

Фото: Курир
Фото: Курир

Пријатељи породице страдалог дечака казали су да су родитељи у шоку и да нису у стању да разговарају с новинарима.

- Дечак није имао никаквих проблема. Породица је узорна, лепо се слагао с друговима, у школи је такође било све у реду - рекао је један од људи које смо затекли испред куће у којој се догодила трагедија.

У средњој Медицинској школи „Миленко Хаџић“, коју је настрадали дечак похађао, такође потврђују да ништа није наговештавало кобни догађај.

- Његов разредни старешина ми је потврдио да је дан пре трагедије био весео, изузетно активан на часу. Тражио је да му се додатно објасни нешто из лекције која је тог дана предавана - каже директор школе Светислав Младеновић.

Школски психолог Маја Светозаревић каже да су и наставници и другови страдалог дечака у шоку.

- То је било весело, дружељубиво дете, одличан спортиста. Сви смо шокирани, његово одељење је много погођено. Одмах смо сазвали тим за психолошко кризне интервенције како бисмо помогли деци да превазиђу ову ситуацију.

Разговарамо с њима, дали смо им и летке како би се родитељи информисали како да им пруже подршку после овако тешких догађаја. Најтеже ће нам бити да присуствујемо сахрани - каже школски психолог.

С обзиром на то да није било сумњи на насилну смрт, тело дечака је одмах преузела породица. Он ће бити сахрањен данас.


#   ученици   психолог   самоубиство   трагедија   Миленко Хаџић МШ   Светислав Младеновић   бешење   И.П.   Маја Светозаревић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима