Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени сви нападачи који су смрскали лобању чувару?!

rssBookmark and Share

23.07.2015. Курир, Јужна Србија Инфо

Несрећни човек је са вишеструким преломима лобање збринут на нишкој Клиници за неурохирургију и лекари се боре за његов живот.

Фото: Саша Урошев
Фото: Саша Урошев

Драган Симоновић (53) из села Бадњевац код Житорађе брутално је претучен у ноћи између уторка и среде у предузећу за запошљавање инвалидних особа „Елмонт“, где ради као чувар.

Како сазнајемо, њега су напала четворица разбојника и металним палицама га тукла скоро до смрти, након чега су обили просторије ове фирме. Несрећни човек је са вишеструким преломима лобање збринут на нишкој Клиници за неурохирургију и лекари се боре за његов живот.

Локва крви
- О нападу ме је обавестио магационер, који је затекао полицију на капији предузећа. Одмах сам дошла на посао и шокирала се када сам видела велику локву крви у дворишту. Од полиције сам сазнала да је наш радник претучен приликом разбојништва - каже Гордана Лабовић, в. д. директора Симоновићевог предузећа.

Према њеним сазнањима, разбојници претукли Симоновића јер је покушао да заштити имовину фирме.

- Наше просторије су неколико пута обијане. Најчешће су крали бакарну жицу и каблове јер се то најлакше продаје. Како сам чула од полиције, напад су видели људи из оближњег солитера. Они су казали да их је било четворица, да су напали нашег радника металним шипкама, оборили га и бесомучно га тукли по глави. Када су га онеспособили, поломили су стакло на вратима, а затим их отворили и ушли у производни погон. Све су испретурали, али овог пута ништа нису однели. Вероватно нису нашли то што су тражили. Побегли су, а човека су оставили да крвари. Не могу да схватим какви су то људи - каже Лабовићева.

Гордана Лабовић каже да су њени радници стална мета напада јер се фабрика у којој раде инвалиди налази у делу града у ком живи много лопова и разбојника.

- Они не могу да се бране, што ти лопови користе да им отимају новац и ствари. Затражићемо од полиције да појача присуство у овом делу града јер смо потпуно беспомоћни - казала је директорка Лабовић.

У критичном стању
На Неурохируршкој клиници кажу да је исход Симоновићевог лечења неизвестан.

- Он је у тешком стању јер има прелом лобање с повредама мозга - рекли су у овој здравственој установи.

Нишка полиција саопштила је да је у току потрага за извршиоцима тешког разбојништва.

Последња вест
УХАПШЕНИ СВИ НАПАДАЧИ
Брзом и ефикасном акцијом нишка полиција је јуче у поподневним часовима ухватила четири особе које су брутално претукле чувара Симоновића. Ухапшени су Ј. Ј. (22), Ш. Д. (19) и И. П. (18), док је њихов петнаестогодишњи саучесник са кривичном пријавом за разбојништво одмах приведен Вишем јавном тужилаштву.


#   полиција   хапшење   насиље   Елмонт   Драган Симоновић   чувар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима