Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ВЕЛИКО ХАПШЕЊЕ ДИЛЕРА У НИШУ: Полиција пронашла 79 пакета хероина и 16 паковања кокаина!

rssBookmark and Share

Алексинац 28.06.2015. Танјуг,Телеграф, Јужна Србија Инфо

Сумња се да је ова дилерска двојка дуже време снабдевала дрогом нишке наркомане, па им је одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Фото: Танјуг, МУП
Фото: Танјуг, МУП

Нишка полиција ухапсила је П. М. (33) и Н. Ј. (30) због трговине наркотицима јер су их инспектори Одељења криминалистичке полиције за сузбијање наркоманије затекли док су размеравали и паковали дрогу намењену уличној продаји.

Како је саопштила Информативна служба нишке Полицијске управе, они су затечени у стану другоосумњиченог а код њих је пронађено 79 пакета хероина, 16 паковања кокаина и вагица за прецизно мерење.

Сумња се да је ова дилерска двојка дуже време снабдевала дрогом нишке наркомане, па им је одређено полицијско задржавање до 48 сати, након чега ће са кривичном пријавом за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога бити приведени Вишем јавном тужилаштву.

Ово хапшење је део координисане акције контроле безбедности у граду коју нишка Полицијска управа спроводи већ трећи викенд на свом подручју.

У Алексинцу је, али због недозвољене трговине и недозвољеног промета акцизним производима ухапшен М. М. (59) из околине овог града од кога је полиција одузела 14.429 паклица цигарет марке “честерфилд” без акцизних маркица Републике Србије и четири килограма резаног дувана.

Њему је такође одређено полицијско задржавање после чега ће бити приведен Основном јавном тужилаштву у Алексинцу.

За протекла два дана, нишка полиција је пронашла и три особе за којима је била расписана потрага, легитимисано је 1.246 лица, извршена контрола 272 путничка возила, 67 угоститељских објеката и извршен је претрес на 15 локација.


#   Алексинац   полиција   хапшење   дрога   дилери   хероин   Полицијска управа   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима