Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Николић затражио да се хомосексуалац врати на посао

rssBookmark and Share

07.10.2013.

Председник Србије Томислав Николић упутио је молбу новинској агенцији Танјуг у којој је затражио да врати на посао Стефана Радовића (21) који се јавно декларисао као хомосексуалац, потврђено нам је данас у кабинету председника.

Николић затражио да се хомосексуалац врати на посао

Како нам је речено државној новинској агенцији Танјуг упућена је писана молба од стране председника Србије Томислава Николића у којој је председник затражио да врати Стефана Радовића на посао, а о моби председника обавештен је и Радовић.

Подсетимо, у писму председнику Србије, Радовић објашњава да му је неопходна помоћ око ангажмана макар до краја зиме, пошто ће, у супротном, поново остати на улици, јер неће имати новца за стан и храну.

"До децембра прошле године био сам ангажован као дописник државне новинске агенције Танјуг, у децембру сам остао без тог јединог посла од кога сам плаћам стан и храну", указује Радовић, "пошто су ме након јавног признања да сам хомосексуалац родитељи избацили из куће, а родбина одрекла"."Молим вас да схватите моје проблеме и помогнете ми с обзиром да је Танјуг државна агенција", Написао је Радовић у писму Николићу.

Радовић је у писму упознао председника како је у Србији живети као припадник ЛГБТ популације и  рекао да је у Танјугу као дописник радио око годину дана, све до децембра 2012.године, када му уговор није продужен.


#   председник
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима