Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nikolić zatražio da se homoseksualac vrati na posao

rssBookmark and Share

07.10.2013.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je molbu novinskoj agenciji Tanjug u kojoj je zatražio da vrati na posao Stefana Radovića (21) koji se javno deklarisao kao homoseksualac, potvrđeno nam je danas u kabinetu predsednika.

Nikolić zatražio da se homoseksualac vrati na posao

Kako nam je rečeno državnoj novinskoj agenciji Tanjug upućena je pisana molba od strane predsednika Srbije Tomislava Nikolića u kojoj je predsednik zatražio da vrati Stefana Radovića na posao, a o mobi predsednika obavešten je i Radović.

Podsetimo, u pismu predsedniku Srbije, Radović objašnjava da mu je neophodna pomoć oko angažmana makar do kraja zime, pošto će, u suprotnom, ponovo ostati na ulici, jer neće imati novca za stan i hranu.

"Do decembra prošle godine bio sam angažovan kao dopisnik državne novinske agencije Tanjug, u decembru sam ostao bez tog jedinog posla od koga sam plaćam stan i hranu", ukazuje Radović, "pošto su me nakon javnog priznanja da sam homoseksualac roditelji izbacili iz kuće, a rodbina odrekla"."Molim vas da shvatite moje probleme i pomognete mi s obzirom da je Tanjug državna agencija", Napisao je Radović u pismu Nikoliću.

Radović je u pismu upoznao predsednika kako je u Srbiji živeti kao pripadnik LGBT populacije i  rekao da je u Tanjugu kao dopisnik radio oko godinu dana, sve do decembra 2012.godine, kada mu ugovor nije produžen.

Komentara: 0


#   predsednik
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima