Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

АФЕРА КОЊАК: Полиција хапси грађане због лепљења новинских исечака

rssBookmark and Share

Врање 29.04.2013. Autor: Kurir

Патрола привела Звонка С. (59) када га је ухватила да по бандерама лепи текст о градоначелнику Зорану Антићу који је мазнуо флашу коњака.

АФЕРА КОЊАК: Полиција хапси грађане због лепљења новинских исечака

Иза решетака због новина.

Прича да се градоначелник Врања Зоран Антић на свечаном пријему у Русији обрукао укравши флашу коњака од 30 евра главна је тема у том том граду, који је јуче освануо облепљен насловном страном Курира. Колико је та прича погодила градске челнике најбоље показује то што је због лепљења плаката једна особа завршила иза решетака.

Патроле контролишу

Портпарол Полицијске управе Врање Драган Стаменковић потврдио је да је било привођења.
- Полиција је интервенисала у овом случају, то је све што могу да кажем, детаљи ће бити накнадно саопштени. Једна особа је осумњичена да је у ноћи између суботе и недеље по граду лепила копирану насловну страну Курира - саопштио је Стаменковић.

Како сазнајемо, јуче у раним јутарњим сатима је због лепљења насловне стране Курира приведен Звонко С. (59) из Врања. Њега је „у акцији“ ухватила патрола полиције.
Јуче су у Врању и Врањској бањи одржани избори за савете месних заједница, што су очигледно неки искористили за помало необичну изборну кампању.

Прозивка на интернету

Иначе, због приче о крађи коњака ових дана су и друштвене мреже преплављене фотографијама и фото-монтажама у којима се људи шале на рачун градоначелника и његове бруке у Русији. Они креативнији су чак израдили фотографије флаша коњака с ликом Зорана Антића и пиће назвали „зоњак“, а многима је Антић ових дана и асоцијација на чувене стихове Боре Ђорђевића „Целе ноћи ти си форсирала коњак“, која ће, како се говори, бити забрањена на свим локалним радио и ТВ станицама.

Подсетимо, Зоран Антић је са свечаног пријема у позоришту у Санкт Петербургу, који су домаћини уприличили у част српске делегације, украо флашу руског коњака и покушао да је однесе у хотел. Брука је пукла због градоначелникове неспретности - наиме, приликом силаска са степеништа флаша му је исклизнула из сакоа и разбила се у парампарчад, после чега се он правио да се ништа није догодило и ноншалантно ишетао из театра.

Не признаје бруку

Зоран Антић демантовао је раније причу о украденој флаши коњака и тврди да је све то зезање на његов рачун.

- Никада тако нешто не бих урадио. И не знам ко је нешто такво могао да каже - рекао је Антић.


#   Врање   афера   полиција   Зоран Антић   Драган Стаменковић   друштвене мреже   фотографије   Санкт Петербург
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима