Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поскупљује градски превоз у Врању

rssBookmark and Share

Врање 23.06.2014.

Чланови Градског већа усвоjили су на 86. седници захтев предузећа “Кавим – Jединство” доо Врање за повећање цена услуга превоза путника у градском и приградском саобраћаjу.

Поскупљује градски превоз у Врању

Према речима градског већника Бранимира Стоjанчића, уместо тражених 15%, Градско веће одобрило jе повећање цене превоза у просеку за око 10%.

“Међутим, и ово повећање биће извршено по зонама, тако да ће цене превоза у градском саобраћаjу бити увећане за 10%, али ће, рецимо, на линиjи до Криве Феjе цене карата бити скупље за само 5%”, истакао jе Стоjанчић.

Чланови Већа усвоjили су и Текст jавног конкурса за финансирање или суфинансирање програма и проjеката удружења у области друштвеног и хуманитарно рада од jавног интереса за 2014. годину. Стоjанчић jе рекао да jе од свих социо – хуманитарних организациjа затражен извештаj о финансиjском пословању и броjу радника, а све оне коjе извештаj не доставе до 30. jуна биће скинуте са буџета.

На седници jе усвоjен и предлог Одлуке о стављању ван снаге Одлуке о продаjи пољопривредних производа на jавним површинама, коjом се забрањуjе продаjа пољопривредних производа ван предвиђеног пиjачног простора. Следећа седница Градског већа биће одржана 30. jуна.  

 


#   Врање   превоз   Градско веће   поскупљење   седница   Кавим – Jединство   Бранимир Стоjанчић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима