Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poskupljuje gradski prevoz u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 23.06.2014.

Članovi Gradskog veća usvojili su na 86. sednici zahtev preduzeća “Kavim – Jedinstvo” doo Vranje za povećanje cena usluga prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju.

Poskupljuje gradski prevoz u Vranju

Prema rečima gradskog većnika Branimira Stojančića, umesto traženih 15%, Gradsko veće odobrilo je povećanje cene prevoza u proseku za oko 10%.

“Međutim, i ovo povećanje biće izvršeno po zonama, tako da će cene prevoza u gradskom saobraćaju biti uvećane za 10%, ali će, recimo, na liniji do Krive Feje cene karata biti skuplje za samo 5%”, istakao je Stojančić.

Članovi Veća usvojili su i Tekst javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarno rada od javnog interesa za 2014. godinu. Stojančić je rekao da je od svih socio – humanitarnih organizacija zatražen izveštaj o finansijskom poslovanju i broju radnika, a sve one koje izveštaj ne dostave do 30. juna biće skinute sa budžeta.

Na sednici je usvojen i predlog Odluke o stavljanju van snage Odluke o prodaji poljoprivrednih proizvoda na javnim površinama, kojom se zabranjuje prodaja poljoprivrednih proizvoda van predviđenog pijačnog prostora. Sledeća sednica Gradskog veća biće održana 30. juna.  

 


#   Vranje   prevoz   Gradsko veće   poskupljenje   sednica   Kavim – Jedinstvo   Branimir Stojančić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima