Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Принудно слетање због магле!

rssBookmark and Share

Београд 26.11.2012. Izvor: B92

Путници Јат ервејза који су из Истанбула уместо у Београд, због магле, слетели у Ниш, након више сати чекања на аеродрому кренули су аутобусом за Београд.

Принудно слетање због магле!
Авион Јат ервејза требало је према плану да у Београд слети у 18.45 сати. Међутим, пилот је по доласку у Београд, због магле одлучио да летелицу преусмери ка нишком аеродрому. Лет на релацији Истанбул-Београд је тако продужен, а путници који су се вечерас јавили Б92 нису добили никакво обавештење о промени плана, нити зашто слећу на аеродром у Нишу.

Путници наводе да су у међувремену на београдски аеродром "Никола Тесла" слетела два авиона – Јатов авион из Подгорице и авион Туркиш ерлајнса из Истанбула. Они тврде да им се нико од званичника Јат ервејза није обратио, већ да су око 20 сати преко разгласа обавештени да ће аутобусом бити пребачени за Београд. Тако ће, како кажу, у Београд уместо у 18.45 сати стићи тек око поноћи.

"Нико нам није рекао зашто смо слетели у Ниш, а не у Београд, онако како нам и пише на карти. Не знамо да ли је то због квара на авиону или због магле, како смо касније сазнали. Нико нам се није обратио, осим што су нам преко разгласа рекли да нам је обезбеђен превоз до Београда", рекао нам је један од путника.

У Јат ервејзу нико није био доступан за коментар, јавља Б92.


#   Београд   аеродром   Никола Тесла
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима