Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

САЗНАЈЕМО: Цецо, оде ти вила !

rssBookmark and Share

Куршумлија 24.11.2010. Стефан Радовић

На удару Закона о одузимању имовине стечене криминалом могу се наћи и вила у којој певачица Светлана Ражнатовић живи, луксузна кућа на Кипру, аутомобили, новац на рачунима у банкама и сефовима, а истрага ће обухватити и имовину њене сестре Лидије Величковић-Оцокољић, чије име је такође у нацрту оптужнице. Па би тако, Ражнатовићева поред 12 године затвора колико је запрећена казна могла остати и без своје имовине првенствено виле у којој живи.

САЗНАЈЕМО: Цецо, оде ти вила !


 

-Ражнатовићева у Београдском елитном насељу поседује вилу од 1.000 квадрата, чија се вредност на тржишту процењује на два милиона евра.уколико против ње буде подигнута оптужница због малверзација приликом продаје фудбалера,Цеца ће у том случају морати да доказе да је легално стекла своју имовину, почев од вила до новца који поседује, каже наш добро обавештени инсајдер.


-О нацрту оптужнице имам сазнања само на основу медијских нагађања, написа и спекулација на ту тему. Докле год тужилаштво не донесе коначну одлуку поводом тога - нећу се оглашавати.Оно што бих желела да кажем се односи на дужину истражног процеса јер главни разлог за то су налази вештака који су до сада урађени чак три пута, а увек са истим резултатом - да моја сестра Лидија Оцокољић и ја нисмо стекле никакву имовинску корист - изјавила је Ражнатовићева.

Према сазнањима једног дневног листа Светлана Ражнатовић спрема бег у Русију тачније у Москву.

-Цеца следеће недеље креће на децембарску турнеју по Аустралији, после чега ће се с децом упутити у Русију. Тамо је, захваљујући пријатељима, припремила терен. Чека је стан, одабране су школе у које ће деца ићи, али и све остало што јој је потребно - тврди добро обавештен извор близак Ражнатовићевој за један дневни лист.

Како редакција Забаве сазнаје од нашег добро обавештеног извора Арканова суруга Светлана Цеца Ржнатовић ужива велику политичку заштиту а јавности није познато да је Ражнатовићева велики пријатељ са министром полиције Ивицом Дачићем као и са Драганом Маринковићем-Палмом.Познато је и да је Ражнатовићева из Житорађе код Прокупља, као и министар полиције и потпредседник Владе Ивица Дачић.

Светлана Ражантовић,биће оптужена наредних дана да је злоупотребом положаја стекла 235 милиона динара продајући фудбалере ФК Обилић. Закон о одузимању имовине стечене криминалом односи се и на кривична дела злоупотребе службеног положаја, као и на сва кривична дела у којима је стечено више од милион и по динара.


#   Куршумлија   Ивица Дачић   Светлана Ражнатовић
@DacicIvica @CRaznatovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима