Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВАМО: Бели магови у кући Великог Брата !

rssBookmark and Share

29.01.2011. Autor: Stefan Radović

Аудиција за нову сезону Великог брата одржана је у Београду, а привукла је студенте, занатлије, манекене, беле магове и бројне егзибиционисте.Последњи кастинг одржан је 23.Јануара у Београду а,сада је судбина свих пријављених кандидатима у рукама челних људи продукциске куће ''Емотион''.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВАМО: Бели магови у кући Великог Брата !

Више од хиљаду људи окупило се у јутарњим сатима и формирало два велика реда испред Еxпо центра у нади да ће баш они бити одабрани.Разлози због којих су се пријављивали су "немам ништа паметније у животу да радим", "правим одличну атмосферу", али и због тога што су "познате Београдске фаце".

Осим девојака које су у мрачној кабини "шириле капуте" како би показале обим због којег би требало да уђу у кућу на Кошутњаку, на аудицији се појавио веровали или не и један бели маг.

"Ја сам се пријавила за Великог брата јер сам бели маг, а нико из моје бранше се није окушао у нечему таквом и мислим да би то било интересантно. Ја сам 36 година у том послу и објаснила сам да би било интересантно да баш мене изаберу због тога што сам бели маг", рекла је једна од кандидаткиња.

-То су интервјуи у којима сваки кандидат у три минута има шансу да се представи, ко је шта је и због чега би био занимљив да уђе у кућу “Великог брата”. Не постоје неки одређени критеријуми него је поента да људи из продукције одаберу некога кога сматрају да би био занимљив гледаоцима. На основу ових снимака се прави други круг са интервјуима уживо, где их ми питамо још нешто додатно о њима и тада се коначно одлучује ко улази у кућу “Великог брата” - каже Ивана Шкорић, ПР продуцентске куће “Емотион”.

 

ДЕЦА ПОЗНАТИХ ХОЋЕ У ВБ

Како редакција ЗАБАВЕ сазнаје од нашег добро обавештеног извора међу пријавњенима за овогодишњи серијал Великог Брата има доста и деце наших познатих личности која би желела да уђу у кући Великог Брата.

Велики брат креће са емитовањем на пролеће.


#   Велики брат   други круг
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима