Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јелена Карлеуша: Цецо, прекини да глумиш Ку*ац

rssBookmark and Share

20.11.2010. Стефан Радовић

Јелена Карлеуша је на свом Фејсбук профилу одлучила да напише отворено писмо Светлани Цеци Ражнатовић. И поред мноштво претњи и упозорења да то не чинимо уредништво рублике Забава одлучило је да вам пренесе цело писмо најпопуларније српске поп певачице Јелене Карлеуше упућено Светлани Цеци Ражнатовић и то без цензуре.

Јелена Карлеуша: Цецо, прекини да глумиш Ку*ац

У писму Карлеуша открива многе Цецине тајне о којима се до сада вешто ћутало,али и то да је како наводи Карлеуша Цеца гледала како је Аркан мучи. Поред тога Карлеуша поручује Цеци да она не пуши курац мафијашима и не пије кафу са њима.

 

Да не околишам пуно, немам времена.

Еј, ако ти није проблем, скини ми са грбаче Миру Шкорић. Како ти није жао да је гураш у "прљав посао" да би ти глумила курац и звезду која је "изнад тога"?! (Ако већ глуматаш фацу, позајми јој кинту да врати дугове) Мислим, после 15 година прљавог рата против мене, како ти не досади?! Ти увек имаш неку "Миру Шкорић" која ме уместо тебе напада, да би ти испала "дама која се не препуцава по новинама, и која не одговара на прозивке". И ја те разумем. Ниси ти ни дама, ни мудра. Далеко од тога. Само сељачки лукава. У то име, ја немам проблем да одговарам на питања о теби и да ти изговарам име. Просто, немам ту врсту сељачког комплекса. Могу без страха и размишљања да изговорим било чије име! Ти моје не можеш јавно, али не зато што си фина, већ зато што имаш проблем са мном. Знаш да бих те у јавној размени реценица "помела", са све "соком од дјуса", "пет сина" и три падежа која користиш. То би био "тужни хепи енд" за тебе, како ти интелигентно знаш да кажеш. Да упознам мало нацију са неким детаљима о нашем назови односу:прво сам због тебе трпела Аркана(мада, ко га од свих нас није трпео). Због Аркана, новинари се нису усуђивали да напишу нешто лепо о мени. Знао се шхаблон-за Јецу лоше, за Цецу-дизање у небеса. Иако, реално, ти то не заслужујеш, ал ајде, сналажљива си. Живот је борба, а парола је-снаћи се. Али, зар ти није било труло док је Аркан смарао Минимаxа зато што ме је бранио од вас двоје? Хмм? Мислим, стајала сам ту... ниси покушала да спречиш... Али, да... опет стари одговор-то је урадио Аркан-не Цеца. Није шија него врат. Онда су дошла убијања. Прво Аркан, а онда Зоран. Убијени су на најстрашнији начин. Један зато што је био најопаснији криминалац а други ? Е сад долазимо до проблема ! Наравно, да бих се ја упрљала, за Зорана су писали да је био кримос, опасан, итд. Тим твојим пријатељима новинарима ниси наравно дошапнула да човек НИЈЕ ИМАО ПОЛИЦИЈСКИ ДОСИЈЕ. Наравно, зашто би ? Али у твом блату ја никад нећу бити. Не зборавимо да ми је отац частан полицајац... ах, да... то ти ниси заборавила. Онда су на ред дошли "Земунци" и ти на челу стола, са све идиотским шеширом. Ведрила си и облачила, народски-курчила си се са тим убицама. Али то је била твоја одлука, која нема везе са мном. Мало сутра! Мене и мог оца су САМО чували специјалци, а возили смо се у блиндираним колима !Због?!( Ах, да... ти немаш никакве везе са КУМОМ Легијом, Звекијем, Шиптаром... то што ти из куће нису избијали, ПА БООЖЕЕЕ, имаш право да се дружиш, невинашце моје)Мада, да се не лажемо, да су хтели, смакнули би нас као глинене голубове. Па убили су СРПСКОГ ПРЕМИЈЕРА, без већих проблема, зар не? И опет-какве везе "јадна Цеца" има са тим? Шмрц, шмрц, јаднаа Цецаа... Марш! Брате, ја убице у кућу не пуштам, кафу им не кувам, не пушим им! Убице бре и не познајем!

Наравно, онда су те "невину" одвели у притвор, док су твоја деца "гладовала и туговала " без мајке! Сви се сећамо тих НАДРЕАЛНИХ текстова! Чуј, деца гладовала у Аркановој вили од два милиона, и то крвава два милиона!? Не, сва Српска деца су гладовала, твоја су била сита! И све то не би имало везе са мном да нису излазили наручени и плаћени текстови у којима си се ти описивала као великомученица а ја као бездушница која отвара шампањац због твог хапшења! Сећам се текстова у којим је описано како се ја радујем твојој несрећи, како си неправедно одвојена од деце, и то само зато што си моја конкуренција?! Писали су плаћеници разне небулозе, да те је ухапсио мој отац, итд.

Зашто то никад ниси демантовала ? Ево ја ћу рећи уместо тебе-зато што ти је то одговарало. Али овај народ није луд. О украденим огрлицама које ниси вратила, нећу ни да говорим. Јавно си ми оца прозвала да лаже и најавила тужбу ! Сећаш се, било је на свим насловним странама, са све имбецилом Палмом који те је бранио и клеветао мог оца. Сестро, где је тужба ?! Уствари, где је огрлица? Хахахаха!

Ех, кад помислим на последњих 15 година, испада да сам пола живота провела бранећи се од тебе и твојих. Само што људи то не знају, знамо ти и ја. Види, како се не умориш? Ја сам јако уморна. Чак сам те пуштила да ми исечеш торту на Световој журци! Хахаха! Мени је била довољна јубиларна насловна.

Е да, обукла си се као к.. ац ! Ништа од мене за све ове године ниси научила. Повуци нападаче, Мире, плаћене новинаре (ови последњи наручени текстови како си ме одувала, А НИСИ ЧАК НИ ОДРЖАЛА КОНЦЕРТ, у Скопљу, је баш... безвезе, можеш ти то боље). А и време је да се стави тачка. Јел ОК то? Сјаши.

П. С (И не гледај мој ДВД са концерта плиз, тек ће те то разљутити, најебала сам, хахаха... боље се мало потруди око публике... три сијалице и две хаљине више не пролазе) Написала је Јелена Карлеуша на свом Фејсбукпрофилу а лајковало је мноштво њених фанова.

 

У ПР служби Цеце Ражнатовић на Карлеушину прозивку саопштили су нам:

- Коментар ?! Немамо га, наравно ! Било је све што нам је речено.

 


#   Цар Константин Велики   Светлана Ражнатовић   Јелена Карлеуша   Мира Шкорић   естрада   Аркан
@CRaznatovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима