Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јелена Карлеуша: Није немогуће да снимим дует са Цецом и са Бреном

rssBookmark and Share

13.11.2010. Autor: Stefan Radović

Поп Дива Јелена Карлеуша шокирала је новинаре у Скопљу изјавом да би смимила дуете са Цецом Ражнатовић и Лепом Бреном, иако с њима није у добрим односима.

Јелена Карлеуша: Није немогуће да снимим дует са Цецом и са Бреном

Она је у главном граду Македоније одржала конференцију за медије уочи првог солистичког концерта у Скопљу заказаном за 20. новембар у хали "Борис Трајковски".

-Мој посао није само да будем лепа, већ да интригирам, да увек будем другачија, да радим оно што можда други не раде и да се бавим шоу-бизнисом на прави начин. Пошто сматрам да је у шоу-бизнису све могуће и све допуштено, не видим да је немогуће да снимим дует са Цецом, Бреном и са сваким са којим можда нисам у добрим односима,Изјавила је ЈК новинарима.

Само шест дана после ње у истој сали у Скопљу концерт ће одржати Цеца Ражнатовић, па је Јелена новинарима прокоментарисала и њено ривалство са Цецом.

- Хоће ли неко нешто питати а да не помиње Цецу ?Ово је за њу велика реклама, али, 'ајде, пошто смо из исте земље, да јој направим добар увод и терен за њен концерт у Скопљу.Мој посао није да манипулишем, већ да налазим начине како да увек будем у центру пажње. Да нисам увек присутна, то аутоматски значи да падам јер таква је игра. Све док сам присутна и све док манипулишем то значи да постојим јер једном када се нестане у овом послу, нестајеш заувек.


Како сазнајемо од нашег извора Естрадна дива на наступ у Скопљу стићи ће авионом македонске владе, а обезбеђење ће бити на највишем нивоу.

Први пут у МакедонијИ, Јелена Карлеуса одрзаце велики концерт под насловом"Алл абоут ДИВА". У највецој Арени у Скопљу, Борис Трајковски 20 новембра сви фанови ДИВЕ имаце могуцност да виде прави спектакл. Схоу који не треба пропустити.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима