Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Од фебруара почиње Велики Брат

rssBookmark and Share

Владичин Хан 29.11.2010. Autor: Ljiljana Timotijević

Четврта сезона ријалити шоуа "Велики брат", уз нови додатни назив "Школа за познате", почеће од фебруара 2011. године да приказује на телевизији Пинк, саопштила је данас продукцијска кућа "Емоушн" .

Од фебруара почиње Велики Брат

Како је најављено, кастинзи за учеснике новог  "Великог брата"  биће одржани током децембра и јануара, а право на пријављивање имају кандидати из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније, телефоном, смс-ом или преко званичне стране www.emotion.rs

-Директно у најужи избор кандидата ући ће најзгоднији и најсмешнији момак и девојка, који ће бити одабрани гласањем на Емоушновом сајту. Новина је што Велики Брат овог пута људима даје могућност да пријаве пријатеље, колеге, чланове породице, које би волели да виде у борби за 100.000. евра,наводе из продукциске куће. Емоушн

Када пред Нову годину буде проглашен победник трећег серијала ружичастог ријалитија, „Фарма“ ће, како сазнајемо, отићи на једногодишњи одмор. Продуценти шоуа су по лиценци дужни да после три приказане сезоне направе паузу од најмање годину дана.

Термин Фарме у програмској шеми Пинка попуниће,„Велики Брат“, будући да је први човек „Емоушна“ Горан Стаменковић потписао са челницима телевизије Пинк уговор за три обична и два ВИП серијала, сазнаајемо од нашег добро обавештеног извора.

Продуценти за сада вешто крију детаљније информације везане за изглед куће Великог брата, али према речима ншег добро обавештеног извора изглед куће ВБ нећебити битније променут.


#   Владичин Хан   пожар   Велики брат   Горан Стаменковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима