Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Замало крвопролиће на Фарми

rssBookmark and Share

08.11.2010. Autor: Milena.R

Марјан и Стефан су једини фармери који се нису желели ни поздравити са новим "цимером" Бокијем јер како кажу"не желе да буду у друштву трансвестита и из протеста ће штрајковати глађу".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Ја са таквима немам шта да радим.Нек ради шта хоће, али нема шта да ради такав у мојој близини, нек иде у цркву, зар не види на шта личи,Урлао је на сав глас бесан Маријан који је у јдном моменту чак пошао да изудара Бокија али су неки од укућана који су били у кухињи успели да спрече крвопролиће на Фарми,јер је политичар сав без зграбио оклагију и кренуо ка Бокију.

-Ружно је то што говорите јер ви мене не познајете,рекао је Боки 13 Маријану.

Ева, Катарина, Јована, Јасмина, Венди...су одушевљене што је Боки дошао јер је "контраверзан и духовит", док Екрем и не зна шта је то "травестит", па му је Ева све потанко објаснила.

Јасмина Ана је покушала у више наврата да објасни Маријану ко је Бојан Јовановски познатији као Боки 13,али је Маријан и њу отерао у пи**у материну.

Нико од задруге још увек није званично реаговао поводом овог проблема на Фарми,али су како сазнајемо од нашег добро обавештеног извора неки од људи из организација обавили разговор са Маријаном,али ни то није смирило политичара који је наставио својим темпом.

 


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима