Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Младић (23) гајио марихуану у дединој викендициПронађено тело жене у Нишави код Врежинског мостаТаблет рачунари за одборнике, уместо ТВ преноса и седницеЕкспедиција на Фуџи успешно завршена постављањем заставе Ниша на највиши врх ЈапанаНови–стари директори јавних предузећа у НишуДвадесетдвогодишњи младић из Мерошине преминуо у КЦ Ниш, након саобраћајног удесаОдмах до Беча: Нишлије пију најквалитетнију воду, одмах иза аустријске престонице!


Доделом награда затворен је Сајам привреде и предузетништва у Нишу. Овогодишњи манифестација окупила је преко 100 излагача из земље и иностранства.
Како је саопштила ПУ Ниш, полиција је ухапсила Н.М. из Ниша, старог 23 године, због сумње да је извршио кривично дело неовлашћене производње и стављање у промет опојне дроге.
Мирослав Докман, из нишког планинарског друштва „Преслап“ изнео је заставу Града Ниша на свету јапанску планину Фуџи и истакао је на врху Кенгамине(3776м), највишој тачки Фуџија и Јапана, уз сам вулкански кратер.
Демократска странка у Нишу, позива све заинтересоване да у суботу 23.9.2017. дођу на амфитеатар на Нишавском кеју, на трибину под називом "Договор за будућност", са почетком у 17.30 часова.
„Економски развој је обавеза локалних самоуправа, и то не само законска обавеза, него стварна, животна обавеза, јер свака инвестиција, свако унапређење пословања, али и сваки стечај привредног субјекта се дешава у некој од локалнинх самоуправа и директно утиче на квалитет и стандард живота њених грађана“ рекао је министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић на Округлом столу огранка САНУ у Нишу.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Судећи по релативно ниским ценама поврћа, још није крај припреме зимнице.
У Брестовцу је у четвртак одржан Сајам традиционалних производа и рукотворина у организацији Дома културе у овом месту.
На прес конференцији поводом предстојеће утакмице коју ће Раднички одиграти против Јавор-Матиса своје очекивања су изнели шеф стручног штаба Иван Јевић као и фудбалери Саша Стојановић и Младен Живковић.
Прослављени редитељ Емир Кустурица синоћ је отворио јубиларни 10. Лесковачки интернационални фестивал филмске режије.
На седници Градског већа, којом је председавао градоначелник др Слободан Миленковић прихваћено је решење о признавању права за вантелесну оплодњу за шест парова, који ће добити по 400.000 динара.
Музички фестивал "Нисомнија" одржаће се 29. септембра 2017. године у Рововима Тврђаве, са почетком у 21 сат.
Болове које је млади Александар осећао у левом колену, који су се најчешће јављали током активности, је сматрао безазленом спортском упалом, јер се бави пливањем дванаест година и неколико пута је био државни првак.
Потпуно неуобичајено за данашње време, али ЈКП „Тржница“, предузеће које управаља нишким пијацама, од 2013. године послује без динара позајмице, тачније финансијски консолидовани губиташ без кредита.
На Западу ништа ново, а ни у Србији нема промена. Нажалост! Мислим најпре на промену временских (не)прилика. И даље у ове ране септембарске дане Сунце немилосрдно пржи. Кише нема месецима. У појединим подручјима Србије. И како преживети?