Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Нишу јуче отворен Сајам запошљавања и професионалне орјентације

rssBookmark and Share

Ниш 20.04.2016.

У Нишу је отворен дводневни Сајам запошљавања на којем ће сви заинтересовани моћи из прве руке да добију информације о доступним радним местима.

Фото; Град Ниш
Фото; Град Ниш

Биће понуђено близу 500 радних места за различита занимања. Тражиће се: дипломирани инжењери машинства, електронике и архитектуре, економисти, правници, фармацеути, возачи, радници у производњи, текстилни радници, електро и машински техничари, виљушкаристи, трговци, комерцијалисти, радници за рад на одржавању и други.

„Овај сајам има задатак да вам омогући директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова Ваше струке. Имаћете прилику да се представите, изнесете своје професионалне карактеристике, оставите утисак, уђете у ужи избор кандидата или на лицу места договорите услове запошљавања.Вазно је реци да на истом месту и у исто време имате прилику да лично предате пријаву за запослење и радну биографију  за већи број слободних послова према властитом избору“ рекао је градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић на отварању сајма.

На овом сајму запошљавања понуђено је  близу 500 радних места за различита занимања. Тражиће се: дипломирани инжењери машинства, електронике и архитектуре, економисти, правници, фармацеути, возачи, радници у производњи, текстилни радници, електро и машински техничари, виљушкаристи, трговци, комерцијалисти, радници за рад на одржавању и други.

Међу послодавцима су: Џонсон електрик, Леони, Астер текстил, Микелсен електроникс, Грамер, Бенетон, Јумис, Шинвон, Ергомејд, Никет, Еуротурс и др.

Коментара: 0


#   Ниш   запошљавање   Зоран Перишић   Нишко сајмиште   Сајам запошљавања
@ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]