Južna Srbija Info

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Ukupno: 606  |  Prikazano: 71 - 80

Sve što treba da znate o – doručku!

Nikola Stojanović 07.02.2018
Sve što treba da znate o – doručku!

Da li smemo da pretpostavimo da ste „kliknuli“ na ovaj naslov samo zato što vam nije jasno šta to ima da se ne zna o doručku i zašto je doručak tako poseban da se dolazi u stuaciju da se o njemu nešto ipak ne zna koliko god bilo reči o opšteprihvaćenom pojmu, ali i radnji? Kakvu to filozofiju krije doručak?! Polako. Saznaćete sve.

opširnije

Komentara: 0

Kako da se organizujete tokom učenja i spremanja za ispite?

Nikola Stojanović 06.02.2018
Kako se organizovati za ispite

Jedan od najvećih problema svakog učenika, studenta ponajviše, jeste kako se organizovati tokom meseci kada je učenje u punom jeku i kada je najpotrebnije ostvariti što bolje rezultate. Organizacija je tada u stvari ključna stvar koja je potrebna da bude na visokom nivou, kako bi se na kraju željeni rezultati i postigli, ali istina je to da je u tim momentima nekako najteže uskladiti obaveze, zahteve raznih ispita, sa obično željom za izlascima, druženjem, te uopšte ulaganjem vremena u ono što…

opširnije

Komentara: 0

Stari recepti juga Srbije: Starinska pita sa jabukama bez kora

Južna Srbija Info 04.02.2018
Lenja pita

Danas spremamo starinsku pitu od jabuka bez kora, koja se po originalnom receptu pravi na masti. Idealan kolač koji svojim mirisom podseća na detinjstvo i bakinu kuhinju.. Inače ovaj ukusan kolač možete kupiti i u većini pekara na jugu Srbije.

opširnije

Komentara: 0

Stari recepti juga Srbije: Starinska musaka sa mesom i pohovanim krompirom

Južna Srbija Info 03.02.2018
Starinska musaka sa mesom

Danas spremamo musaku od krompira sa mesom, na prvi pogleda klasičana priprema, ali sa jednim dodatkom iz starih recepata koji zahteva da se krompir ispohuje pre slaganja u tepsiju i pečenja. Kada budete probali, zalogaj će vam se topiti u ustima.

opširnije

Komentara: 0

Stvari koje se često zaboravljaju prilikom adaptacije stana

Nikola Stojanović 01.02.2018
Adaptacija stana

Adaptacija stana nije ni malo lak posao. Upravo zbog toga često smo fokusirani na one najvažnije i najveće radove koje moramo da obavimo. Vrlo često zaboravimo neke sitnice, koje nam se čine kao nebitne, a u stvari su jako bitne. Naravno da je vrlo važno da sve bude po planu i da sve završite u određenom roku. Naravno da adaptacija stana treba da bude u skladu sa vašim željama, ali morate da znate da neće uvek sve da se odvija po planu i da u svakom trenutku morate da imate neku…

opširnije

Komentara: 0

Ideje za poklon koji će oduševiti čak i one najzahtevnije

Nikola Stojanović 31.01.2018
Ideje za poklon

Ideja za poklon je jedna od onih stvari koje nam najteže padaju. Naravno, ne u smislu dobijanja poklona jer svako voli da dobije poklon za posebnu priliku, već u smislu odabira istog.

opširnije

Komentara: 0

Stari recepti juga Srbije: Uštipci od ovčijeg mesa

Južna Srbija Info 28.01.2018
Uštipci od ovčijeg mesa

Danas pripremamo uštipke "manastirske" (ćufte) od ovčijeg mesa, delikates koji će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane.

opširnije

Komentara: 0

Stari recepti juga Srbije: Staroplaninski kačamak sa ovčijim sirom, dimljenom slaninom i suvim paprikama

Južna Srbija Info 27.01.2018
Staroplaninski kačamak sa dimljenom slaninom

Staroplaninski kačamak je kombinacija vlaškog sa ovčijim sirom i "bugarskog" sa slaninom i suvim paprikama, izuzetno ukusno i kalorično jelo za prave gurmane.

opširnije

Komentara: 0

Francuska započela, Engleska nastavila…

Nikola Stojanović 24.01.2018
Tepisi u Evropi

Dok su Turci usavršavali načine izrade i ukrašavanja tepiha, u Evropi se o njima znalo tek u prvoj polovini 16. veka. Na evropsko tlo dospeli su, kako se pretpostavlja, preko tada Mletačke republike, a ubrzo su postali neizostavni deo enterijera na evropskim dvorovima.

opširnije

Komentara: 0

Saveti za dobru brigu o vašim stopalima

Alisa Mura 23.01.2018
Naša stopala - naša briga

Naša stopala su verovatno zadnji deo tela o kojem brinemo, sve dok nas ne počnu boleti. Međutim stopala su mnogo važnija nego što mislimo, sa svojih 26 kostiju i kompleksnom mrežom mišića, tetiva i ligamenata, stopala upijaju sav teret naših tela putem svakog koraka koji napravimo.

opširnije

Komentara: 0

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Ukupno: 606  |  Prikazano: 71 - 80