Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladi bokseri iz bivše Jugoslavije u Leskovcu - Omladinska zlatna rukavica

rssBookmark and Share

Leskovac 08.12.2019. Južna Srbija Info

Danas je treći i poslednji dan turnira "Omladinska zlatna rukavica" koji je doveo veliki broj mladih boksera sa prostora bivše Jugoslavije u Leskovac.

Mladi bokseri iz bivše Jugoslavije u Leskovcu - Omladinska zlatna rukavica

Ovaj turnir koji organizuje Bokserski savez Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Leskovca, ima za cilj promociju sporta, sportskog duha i zdravog načina života. U ime grada Leskovca i gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića gledaocima mečeva u SRC "Dubočica"  se obratio pomoćnik gradonačelnika Andrija Atanasković koji je poručio:

„Drago mi je Leskovac  domaćin i organizator ovogodišnjeg turnira koji svake godine priprema Bokserski savez Srbije. S obzirom na to da se naš grad diči bogatom bokserskom istorijom ali i da leskovačka publika voli sport i sportska dešavanja siguran sam da ćemo večeras svi zajedno uživati u finalnim borbama.

Ovaj turnir se ne održava slučajno u Leskovcu: postoje četiri bokserska kluba koje grad zdušno pomaže i podržava . A treba pomenuti i naše mlade reprezentativce u boksu Aleksu Mitića i Marka Docića, članove kluba Jugboksing. Ovi mladi momci koji svoj grad svuda u svetu predstavljaju na najlepši mogući način su naš ponos i dika i treba podržati njihov talenat, trud i uspeh kako bi što se što veći broj dece posvetio sportu i zdravom načinu života.“

Komentara: 0


#   Leskovac   boks   takmičenje   omladina   SFRJ
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima