Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički: Stanisavljević došao, Arsić otišao

rssBookmark and Share

Niš 10.02.2018. FK Radnički

Fudbalski klub Radnički od juče je jači za Aleksandra Stanisavljevića, dok je Lazar Arsić napustio ekipu i otišao u novosadsku Vojvodinu.

Radnički: Stanisavljević došao, Arsić otišao

Stanisavljević je levonogi fudbaler sredine terena, ima 28 godina, a ljubitelji fudbala u Nišu su ga dobro zapamtili sa početka sezone 2014/15, kada je pravom „simultankom“ noseći dres Donjeg Srema srušio Radnički na Čairu i „potpisao“ otkaz tadašnjem treneru Dragoslavu Stepanoviću. Kasnije je blistao u dresu Vojvodine, pre nego što je prešao u grčki Asteras Tripolis. U karijeri je još nastupao za nekoliko austrijskih klubova.

-Došao sam u Radnički sa namerom da pomognem klubu da ostvari cilj i izbori nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dobro sam upoznat sa veličinom ovog kluba i njegovim značajem za Niš i južnu Srbiju. Fizički sam spreman i očekujem da od prve utakmice protiv Bačke budem od pomoći novim saigračima i treneru Bobanu Dmitroviću. Nekoliko saigrača odlično poznajem i mislim da neću imati problema sa adaptacijom na novu sredinu- izjavio je Stanisavljević.

Lazar Arsić je sa druge strane napustio Radnički i karijeru nastavlja u Vojvodini, u transferu vrednom 6 miliona dinara i 20% od sledeće prodaje. On je bio jedan od nosilaca igre Radničkog, ali mu je ugovor isticao za tri meseca, pa je pronađeno rešenje koje je u interesu svih strana.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Aleksandar Stanisavljević   Lazar Arsić
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima