Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Skandal: Za FS Srbije Niš nije bezbedan - Finale Kupa oduzeto Nišu, Zvezda i Partizan igraju na "Marakani"

rssBookmark and Share

Niš 17.05.2019. Južna Srbija Info

Iako je ranije bilo potvrđeno, da će se utakmica finala Kupa Srbije u fudbalu, između Zvezde i Partizana igrati na "Čairu", Takmičarska komisija je odlučila "žrebanjem" da to bude na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Skandal: Za FS Srbije Niš nije bezbedan - Finale Kupa oduzeto Nišu, Zvezda i Partizan igraju na "Marakani"

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije  utvrdila je danas postignute rezultate polufinalnih mečeva Kupa Srbije za sezonu 2018/19. posle kojih su plasman u finale izborili FK Crvena zvezda i FK Partizan.

Na osnovu odluke Izvršnog odbora da se ovlašćuje Takmičarska komisija da samostalno odluči o eventualnoj promeni mesta odigravanja finalnog meča, Takmičarska komisija razmatrala je mogućnost promene mesta odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije.

Na osnovu bezbednosnih procena i bolje i kvalitetnije organizacije finalne utakmice, Takmičarska komisija donela je odluku da se finalna utakmica zakazana za 23. maj odigra u Beogradu umesto u Nišu.

Na osnovu uputstva za određivanje parova završnog takmičenja, odnosno finalne utakmice, u prisustvu predstavnika klubova finalista, putem žreba, utvrđeno je da se utakmica igra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 19,00.

Prilikom žreba klubovi su podržali odluku Takmičarske komisije, a klubove su predstavljali Milan Milijaš iz FK Partizan i Goran Negić iz FK Crvena zvezda.


#   Niš   fudbal   Crvena Zvezda FK   Spartak FK   Fudbalski savez   Stadion Čair
@crvenazvezdafk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima